Леонардо: ПСЖ е готов да се изправи срещу Барселона

Нормално е в тези мачове с Барселона да се говори за Неймар, но това е ПСЖ – Барселона", заяви той

Леонардо: ПСЖ е готов да се изправи срещу Барселона

 Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо увери, че отборът е готов да се изправи срещу Барселона в осминафиналната фаза на Шампионска лига.

„През последните години играхме много срещу Барселона. Това е отбор със страхотни традиции. Няма да е лесно, но в Шампионска лига винаги е така. За да стигнете далече, винаги трябва да играете срещу съперници от това ниво“, коментира Леонардо.

„Жребият е сега, но мачовете са през февруари и март. Има два-три месеца. Много е важно всеки един отбор в каква форма ще се намира, но съм сигурен, че ще бъде изключително интересно, защото един срещу друг се изправят два отбора, които имат едни и същи цели“, добави той.

„Малките подробности ще бъдат важни, но съм убеден, че ако попитаме хората от клуба, те ще кажат, че ПСЖ е сред фаворитите. Трябва да се погрижим за малките детайли.“

„Нормално е в тези мачове с Барселона да се говори за Неймар, но това е ПСЖ – Барселона. За Неймар, който е играл в Барселона, това ще бъде нещо специално, но когато мачът започне, ще бъдат два отбора, които се изправят един срещу друг в решаващ сблъсък от Шампионска лига“, каза още Леонардо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки