НА "ОЛИМПИКО": Рома се разправи с 10 от Торино (ВИДЕО)

"Вълците" настигнаха Ювентус в класирането

НА "ОЛИМПИКО": Рома се разправи с 10 от Торино (ВИДЕО)

Рома спечели с 3:1 слещу Торино на "Олимпико" и се изравни по точки с Ювентус в класирането на Серия А. Двата отбора имат по 24. Шампионите обаче са трети, а "вълците" четвърти, тъй като Роналдо и компания имат предимство от прекия двубой между двата състава.

 
Гостите имаха проблеми още при пристигането за мача, след като автобусът им бе блокиран в малките улички на Рим и се наложи намеса на карабинерите, за да бъде отпушено движението. 
 
Торино остана с човек по-малко в 14-ата минута и това се оказа фатално за надеждите  им да измъкнат нещо от „Олимпико“. Уилфред Синого пое към съблекалните. Той си заработи два жълти картона само в рамките на 7 минути. И двата бяха за груби нарушения срещу съперникови футболисти.
 
В 27-ата Рома се възползва от численото превъзходство и вкара първия гол в мача. Хенрих Михтарян посрещна отскочила топка и я мушна в мрежата на гостите. Десет след това Леонадро Спинацола получи пас от Бруно Переш, но след неговия шут топката премина встрани от вратата.
 
В 42-ата минута реферът Розарио Абисо свири дузпа в полза ва Рома заради нарушение на Бремер. Жордан Верету стреля от бялата точка и удвои резултата.
 
Рома вкара и трети гол в 68-ата минута. Борха Майорал центрира към Лоренцо Пелегрини, който преодоля Савич и с брилянтен удар вкара за 3:0.
 
Гостите все пак стигнаха до почетно попадение в 73-ата минута, когато Андреа Белоти успя да намали.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки