ПРИЗНАНИЕ: Избраха Красен Кралев за посланик на европейския волейбол

Лично се ангажирам в града да има нов, голям и модерен плувен басейн, обеща министърът в Русе

ПРИЗНАНИЕ: Избраха Красен Кралев за посланик на европейския волейбол

Буквално преди няколко дни Европейската волейболна конфедерация избра Красен Кралев за посланик на европейския волейбол пред всички европейски институции. Това разкри шефът на родната централа Любо Ганев. Той бе един от големите големите шампиони на България, които днес на Градския стадион в Русе подкрепиха листата на ГЕРБ-СДС с водач министърът на младежта и спорта.

 
„Щастлив съм, че точно на 13 март сме тук, защото преди една година точно на тази дата бях избран за Президент на Българската федерация по волейбол. С Красен Кралев се познавам отдавна и работим добре. Това е човек, който казва нещо и го изпълнява", каза още Ганев.
 
Друг русенец - Петър Стойчев допълни, че спортната му кариера е започнала от този град, който много се е развил през годините. "Всички ние сме тук, за да подкрепим кандидатите на ГЕРБ-СДС с водач Красен Кралев", заяви Петър Стойчев.
 
„Днес заставаме пред вас с лицата си, за да заявим, че ще работим за Русе и региона. Нашият отбор е силен и не се съмнявам в успеха ни, всеки ден виждаме доверието на хората", заяви Красен Кралев.
 
"Като министър на младежта и спорта мога да кажа, че по време на правителствата на Бойко Борисов бяха инвестирани над 500 млн. лв. в спортна инфраструктура в цялата страна. От тях 37 млн. лв. са инвестициите в спортни обекти в русенско, което превърна Министерството на младежта и спорта в един от най-големите инвеститори в Русенска област. Сами може да видите многофункционалната спортна зала, за която русенци мечтаеха дълго време, стадионът, тренировъчните съоръжения по волейбол, борба, бокс, лека атлетика, вдигане на тежести. Имаме големи планове и за следващите 4 години. Всяко едно съоръжение, което е дом на русенски спортен клуб, ще бъде реконструирано и модернизирано. Лично се ангажирам в града да има нов, голям и модерен плувен басейн. А аз съм човек, който държи на думата си", заяви Кралев.
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Хиляди миряни в цялата страна посрещнаха светлото Възкресение Христово

Томас Бах: Готов съм да вляза в река Сена, ако ме поканят

"Дано само не е твърде студено", заяви шефът на МОК

БФС и СУ  организират семинар по спортно право

Курсът е изцяло безплатен и ще се проведе на английски език във вторник и сряда

В Търговище: Министър Глушков откри финалния етап на Ученическите игри по баскетбол за девойки

Вижте подробности

Потвърдено: Батков влиза в БФС

Бившият собственик на Левски ще е част от Обществения съвет

Хилари Клинтън идва в България по покана на Кирил Домусчиев

Вижте подробности

НОВ ЗАКОН: Улесниха издаването на визи на чуждите спортисти

Вижте подробности

Представители на БФС взеха участие в престижен семинар на ФИФА

Вижте подробности

СКАНДАЛ! Терзиев опитва да отмъкне имоти от спортното министерство

От ММС не знаят, че им взимат стадионите "Септември" и "Юнак"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки