Сензациите в пресата: Четирима си тръгват от Ботев (Пловдив)

Вижте всичко най-интересно от спортните вестници днес

Сензациите в пресата: Четирима си тръгват от Ботев (Пловдив)

Най-интересните заглавия в родния спортен печат днес:

Тема Спорт: Четирима пред раздяла с Ботев (Пловдив)

Още четирима футболисти са пред раздяла с Ботев (Пловдив). Това са вратарят Янко Георгиев, Джонатан Перейра и Селиф Сисе, които са с изтичащи договори и няма да бъдат подновени. На играчите вече е казано да си търсят отбори. На другия страж Георги Аргилашки контрактът също е до юни, но на него е предложен нов за 1 година, като все още не е ясно дали той ще се съгласи. Така Аргилашки може да се присъедини към другите трима. 

В понеделник още на четирима е било съобщено, че няма да се разчита на тях. Това са Крис Добрев, Мишел Еспионоса, Мите Цикарски и Славчко Шоколаров. Бъдещият собственик на Ботев Антон Зингаревич е предложил бартер - Добрев, Цикарски и Еспиноса да се присъединят към Царско село в замяна на двамата желани от Валентич - Андерсон и Мертенс. Стойне Манолов обаче е отказал и заявил категорично, че ако иска двамата играчи, Ботев трябва да плати 200 000 лева. И през този трансферен прозорец, както и зимата, в Коматево се очаква да акостират доста чуждестранни играчи. 

Мач Телеграф: Петър Колев направи списък за новите

Старши-треньорът на Берое Петър Колев вече е изготвил списък с набелязаните нови попълнения, разкриха от клуба. В него има много български футболисти. Във въпросния списък присъстват вече почти всички набелязани от Петър Колев играчи на постове, на които отборът според него се нуждае от подсилване. Планът на "зелените" на този етап е да не се взимат повече чужденци. Възможно е дори и част от легионерите, които имат договор с клуба и за следващия сезон, да се разделят с Берое по взаимно съгласие.

Мач Телеграф: Лаптопа ще връща Монтана в елита

Ръководството на Монтана е направило своя избор за нов треньор. С тима от Северозапада, който изпадна от елита и към момента няма яснота дали ще получи шанс да запази мястото си сред най-добрите след допълнителен бараж, от новия сезон ще работи Костадин Ангелов. Специалистът, под чието ръководство Янтра (Габрово) запази професионалния си статут, е примамен с амбиции за преследване на по-високи цели. Кметът на Монтана Златко Живков отделя по-сериозен бюджет за спорта в сравнение с общината в Габрово. Той ще иска от Ангелов през следващия сезон да се бори за едно от челните места във Втора лига и да търси завръщане в елита. Все още няма яснота около това кои от настоящите футболисти ще останат в състава, след като ежеднвно се появяват информации за интерес към тях от други отбори. В основни линии обаче гръбнакът на тима ще бъде съхранен и той ще бъде подсилен с още няколко попълнения. Самият Ангелов има отличен поглед върху доста талантливи момчета, с които работи и като директор на школата на Витоша (Бистрица). 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки