Съпругата на Ериксен си помислила, че е починал

Сабрина и звездата на Дания имат две деца

Съпругата на Ериксен си помислила, че е починал

Бившият вратар на Дания Петер Шмайхел сподели, че съпругата на Кристиан Ериксен е помислила, че съпругът ѝ е починал по време на шокиращия инцидент на Евро 2020.

 
Легендарният страж заяви, че играчите на Дания е трябвало да успокоят Сабрина, от която Ериксен има две деца, и да ѝ кажат, че нейният любим все още диша.
 
Пред BBC Radio Five Live - Шмайхел, чийто син е Каспер Шмайхел - един от малкото играчи, които запазиха самообладание по време на ужасяващата гледка.
 
"Ужасни минути, никаква информация. Наблюдавахме играчите. Това се случи не много далеч от мястото, където бяха разположени всички съпруги на играчите. Разбира се, Сабрина веднага видя случващото се и нахлу на терена. Видях и сина ми, който тичаше към нея, за да ѝ каже, че Кристиан диша, тъй като тя си мислеше, че е починал", коментира Петер.
 
Каспер и капитанът на Дания - Симон Кяер, въпреки че се опитваха да се справят със собствените си емоции, когато видяха как техният съотборник се свлича на терена, бяха сред звездите, които безкористно подкрепяха Сабрина.
 
Сабрина и звездата на Дания имат две деца - момиченце, родено през декември, както и син, който е роден през юни 2018 г.
 
Двамата започнали да се виждат през 2012 г., когато Ериксен играеше още за "Аякс", а в момента двойката живее в Милано.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки