Недялков: Заслужих да съм капитан, знам каква е отговорността

Готови сме за този двубой. Ще се постараем да изглеждаме по най-добрия начин, обеща защитникът на Лудогорец

Недялков: Заслужих да съм капитан, знам каква е отговорността

 Зщитникът на Лудогорец Антон Недялков сподели мнението си преди първия официален двубой на отбора за новия сезон. Утре вечер от 20:00 часа "орлите" посрещат Шахтьор Солигорск на "Хювефарма Арена" в първия квалификационен кръг за Шампионската лига.

 
Според него шампионите са се подготвили добре, но целта им ще бъде да си върнат облика, тъй като миналата кампания не е била сполучлива за тях.
 
"Имахме достатъчно време да си починем. Повече от нормалното. Около 15 дни; Това ни се отрази добре. Подотвихме се по най-добрия начин. Готови сме за този двубой. Ще се постараем да изглеждзаме  по най-добрия начин", започна той.
 
Относно новата му роля на капитан:
 
"Благодарен съм за честта, която ми гласуват треньорът, ръководството и футболистите. Донякъде съм заслужил да съм капитан. Знам каква е отговорността и как да реагирам във всеки един момент. Надявам се с течение на времето всички да разберат, че аз съм лидер, който може да помага. Както, и когато някой направи грешка, да я посоча и повече да не я допуска", заяви бранителят.
 
"Очаквам историята да е по-различна. Миналият сезон не бе много сполучлив за нас. Надявам се сега да си върнем лицето, което Лудогорец имаше. Този месец не беше достатъчен. С течение на мачовете ще се постараем да изглеждаме по-добре", продължи Недялков.
 
За сравнението с миналото лято, когато "орлите" играха с Динамо Брест:
 
"И двата отбора са на едно ниво. Когато играхме с Динамо Брест, тогава бе по-трудно, защото имаше един мач. Този двубой означаваше нещо повече. Сега имаме две срещи, което значи, че може да сме една идея по-спокойни. Тимът е достатъчно добър да се противопостави. Подготвени сме, за да нямаме проблеми с това", завърши изказването си новият капитан.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки