Титулярният вратар на Беласица напусна

Захари Димитров се раздели с тима от Петрич

Титулярният вратар на Беласица напусна

Още един класен футболист  - титулярният вратар на мъжкия отбор на ОФК Беласица Захари Димитров, сдаде екипа и пое към ФК Кюстендил.

Както е известно, той бе единственият постоянен титуляр в отбора и нямаше мач, в който да не спаси поне по 3-4 чисти голови положения.

Единият вариант, за който се говори в публичното пространство, е че преди да стартира лятната подготовка той е провел разговор с консултанта на клуба Георги Петров за целите, които ще преследва отборът през новото първенство и какви ще бъдат неговите лични условия.

Отговорът на Петров е бил, че ще му се обади лично да отговори на зададените въпроси. Дали това е станало известно на треньора Саша Симонович не е ясно, защото според думите на последния той  смята, че Димитров е на почивка и още не се е завърнал от море. 

Мълчанието на двамата е в основата Захари Димитров да посети във вторник стадион „Цар Самуил“, където в присъствието на законния управител Иван Златински и треньора Симонович представящият се напоследък за консултант Георги Петров е дал отговор на вратаря, че и двете страни имат грешки.

Това изявление е надделяло за окончателното решение на Димитров да напусне петричкия тим, защото му станало ясно, че няма място повече в Беласица, тъй като не отговаря на критериите на Георги Петров, свързани с мениджърската му дейност. Последва раздяла с всички колеги от отбора на Беласица  и с болка на сърце Захари Димитров се отправя към изхода на НСБ „Цар Самуил“. Върхът на наглостта на присъстващите господа Златински, Симонович и Петров е пожеланието им с ехидна усмивка за пълен успех в бъдеще.

След обмисляне на офертите към него Захари Димитров  приема тази на ФК Кюстендил, където треньор е един прекрасен човек и футболен специалист Николай Николов-Чезето, с когото се познават много добре от престоя им в Пирин Разлог. Пълната истина за напускането на Захари Димитров от Беласица  ще стане ясна след няколко дни, след като той се успокои вече като нов футболист в колектива на Кюстендил.  

Така, след Стивън Кирилов, Аспарух Смилков, Айвън Ангелов, Атанас Карачоров, Владимир Гогов, Димитър Стоев, Тодор Димитров, Здравко Корчев и започналите занимания с Вихрен Благовест Танев, Петър Добринков, Илия Цеков, Борислав Димитров и Антон Алексов, Захари Димитров е поредният напуснал футболист.

С него вече общо разделилите се с Беласица играчи стават 14. След напускането на Захари Димитров се очаква най-после вече някой да потърси сметка на представящия се за тартор в ОФК Беласица Георги Петров за стореното от него в ущърб на интересите на клуба.
Митов: Характерът ни победи

Треньорът доволен след 1:1 в Дупница

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки