РАЗКРИТИЕ: Трусове в ЦСКА, Любо Пенев може да бъде изгонен?

Вижте подробности

РАЗКРИТИЕ: Трусове в ЦСКА, Любо Пенев може да бъде изгонен?

Гриша Ганчев няма никаква комуникация и до днес с двама души, които дърпат изцяло конците в спортно-технически план. Това са Стойчо Стоилов и Любослав Пенев, пише "Блиц".

Няма, не защото се е оттеглил и много, много не се бърка в управлението на клуба, оставайки всичко на сина си Данаил. Причината е, че босът не е доволен от двамата, и най-вече от Любо в последно време.

Да, Пенев спечели Купата на България, но след това като че ли в него нещо се е променило… Ганчев и Стоилов са почти неразделни, но през година-две влизат в конфликт. Този път нещата между тях изглеждали сериозни...

Любо направи вътрешна рокада в отбора – махна кондиционния треньор Кирил Динчев, слагайки на неговото място своя човек Пабло Караско Гомес. Динчев е от кръвната група на Гришата, баща му е шефът на охраната на бизнесмена.
 

Испанецът Гомес оплескал яко работата, твърди още Блиц. Още по време на лагера в Австрия той пренатоварвал футболистите. Карал ги да правят странни упражнения, от които те пропищели.

„Става въпрос за огромни физически натоварвания. Вдигали са щанги, после е трябвало да клякат, държейки железата над главите си – все едно са професионални щангисти. Някои са получили контузии. Други после са се чувствали няколко дни поред некомфортно.

Явно нещо се е объркало, защото травмите в отбора зачестиха със страшна сила. Стана беля, момчетата недоволстват, но не смеят да гъкнат пред Любо. Това вбеси и Гриша Ганчев, и сина му Данаил. Не виждате ли, че играчите нямат сили. Физическата им подготовка е под всякаква критика. Отделно новите не са се адаптирали. Логичното се случи – 0:4 от Лудогорец“, коментират източници на медията.

Каква ще е реакцията на най-важния човек – никой не знае. Би било прибързано с рокади и промени, защото една загуба не значи нищо, въпреки че тя бе историческа. ЦСКА не бе губил от идването на Гриша Ганчев с толкова голям резултат. И то от най-големия си съперник за титли и купи в момента в България.

Ще бъде ли Любо оставен да работи? При издънка в Европа и на старта в първенството нищо чудно да има реакция от най-високия етаж в Борисовата градина.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки