Пирин с тежка загуба в контрола

„Орлетата“ паднаха с 0:4 от АПОЕЛ (Никозия)

Пирин с тежка загуба в контрола

Част от представителния отбор на Пирин взе участие в приятелска среща с кипърския АПОЕЛ (Никозия), която се проведе на стадиона в град Правец и завърши с победа на съперника с 4:0.

Кипърският тим, който е трикратен участник в груповата фаза на Шампионската лига на УЕФА в момента е на подготвителен лагер в България, пише официалният сайт на благоевградчани.

В състава на „орлетата“ личаха имената на доста от по-младите футболисти, които получиха шанс за изява. Въпреки крайния резултат, Пирин създаде доста голови положения, а двубоят бе динамичен и равностоен.

„Жълто-сините“ от Никозия откриха резултата в 5-ата минута, когато Сантош чукна топката в мрежата отблизо след изпълнение на статично положение.

Две минути по-късно Мохамед Брахими стреля опасно след бърза акция, но вратарят на кипърците изби в корнер. Минута по-късно Станислав Костов изведе Иван Тасев на добра позиция, но шутът на младия ни играч излезе в аут. В 22-ата минута Венцислав Бенгюзов стреля от пряк свободен удар, но топката мина малко над напречната греда.

В 31-ата минута АПОЕЛ поведе с 2:0, след като Кацандонис засече центриране отдясно. На почивката в игра за нашия отбор се появи Гурам Гощелиани.

В 53-ата минута Пирин организира опасна бърза атака, но Тасев не успя да се разпише от изгодна позиция. В 58-ата минута на терена са появиха още млади футболисти в лицето на Мариян Вангелов, Игнасио Вретенарски,Слави Андонов и Асен Либяховски.

25 минути преди края Цуцуки се разписа след изпълнение на статично положение, а в 78-ата минута Ефрем оформи крайния резултат с воле от 20-тина метра по диагонала.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

Пирин: Димитър Шейтанов, Ивайло Тодоров, Христо Петров, Вергил Янев, Юлиян Попев, Конър Хендерсън, Джордж Грийн, Венцислав Бенгюзов, Иван Тасев, Мохамед Брахими, Станислав Костов (46-Гурам Гощелиани, 58-Игнасио Вретенарски, Слави Андонов, Мариян Вангелов, Асен Либяховски);

АПОЕЛ: Узохо, Каро, Сантош, Лундемо, Де Винсенти, Кацантонис, Теодору, Забала, Окриашвили, Вронтис, Данило.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки