Стойчо Младенов: Още не познавам всички футболисти, предстои много работа

"Не съм питал кой иска да бие дузпа, изпълнителите ги бяхме определили предварително"

Стойчо Младенов: Още не познавам всички футболисти, предстои много работа

 Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира трудния успех над Лиепая с 3:1 след изпълнение на дузпи във втория квалификационен кръг от Лигата на конференциите. 

 
"Можехме да решим мача още в редовното време. Кайседо пропусна отличен шанс. Бусато беше над всички, той ни донесе победата. Дузпите са рулетка, но и психиката на един играч е много важна. Радвам се, че издържахме. Има напрежение в отбора. Не виждам разлика в играта на Лиепая. Ние отпаднахме физически и затова отидохме на дузпи. 
 
Радвам се за този успех, надявам се да отстраним напрежението, да вдигнем самочувствието. Надявам се Антов и други играчи да се възстановят, да създадем по-голяма конкуренция. Имаме добра основа, над която да надградим. 
  
Стояхме компактно, разчитахме на остротата по крилата. Постепенно играта се изравни. Не съм питал кой иска да бие дузпа, изпълнителите ги бяхме определили предварително. Знаехме, че такъв сценарий е възможен. 
 
В ЦСКА трябва да имаме малко повече търпение към чужденците, за да се приспособят. Бусато има класа и на такива играчи трябва да се дава повече време и за адаптация. 
 
Похме тима на пожар, няма време за нищо. Дори не познавам всчики футболисти. Предстои ни много работа. Всеки треньор иска нови, но нека първо да опозная наличните. Виждам, че имаме основа и качество, което може да развием. Трябва ни повече конкуренция - тя ражда качество", экоментира Младенов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки