Царско село продължава да преследва първата си победа за сезона

"Царете" ще имат за съперник Арда

Царско село продължава да преследва първата си победа за сезона

 Днес в 18:45 часа започва 5-ият кръг в efbet Лига с мача между Царско село и Арда. Мачът е особено важен за домакините, които все още търсят първата си победа за новата кампания. “Царете” видимо имат трудности да влязат в ритъм, но сега всички в клуба се надяват да бъде сложен край на лошата серия.

Столичани започнаха сезона с две нулеви равенства срещу Черно море и Славия, а след това тимът записа и две поражения от Ботев (Враца) (1:2) и Левски (1:3).В същото време Арда още не може да влезе в игрови ритъм. Причината за това е, че цели два мача на кърджалии бяха отменени - срещу двата евроучастника ЦСКА - София и Лудогорец. Така до момента играчите на Николай Киров са записали само два двубоя на сметката си - равенство с Ботев (Враца) (0:0) и победа над Левски (2:0).

 

Кърджалии могат да се похвалят след тези две срещи, че все още нямат допуснат гол във вратата си, а освен това не са усещали вкуса на загубата. В клуба се надяват това да не се промени и след изиграването на днешния двубой.

Двата тима са изиграли едва 4 мача помежду си в елита до момента. Интересното е, че превес има Царско село с 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 6:2 в своя полза.

Домакините се очаква да излязат в състав Георгиев на вратата и пред него Александров, Василев, Бандаловски и Нганиони. Шопов и Балтанов ще си партнират в средата на терена, а Бакалов и Стеванович ще започнат на крилата. Мезу ще води атаката, а зад гърба му ще действа Ангелов.

В същото време Арда се очаква да започне с Караджов на вратата и в защита Лозев, Стоев, Крумов и Георгиев. Мартинов и Желев бъдат действат в центъра на терена, а Коконов и Делев ще оперират по двете крила. В атака пък ще бъде дуото Йорданов и Жуниньо.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки