ЦСКА 1948 взима Николай Киров за треньор?

"Червените" вече са направили предложение, което специалистът може да приеме по всяко време

ЦСКА 1948 взима Николай Киров за треньор?

 Треньорът на Арда Николай Киров е получил предложение да застане начело на ЦСКА 1948. Офертата е отворена и наставникът може да я приеме по всяко време. Представител на “червените” е пътувал до Кърджали, за да се срещне лично с Киров. На този етап обаче специалистът е отхвърлил отправеното му предложение.Белия е обявил, че има договор с Арда и смята да го уважи.

Въпреки това в ЦСКА 1948 не смятат да се отказват от специалиста и ще продължат да следят внимателно ситуацията около него. В клуба предпочитат да залагат на български футболисти, а пък Киров е наставник, който не се притеснява да налага млади играчи.

Затова “червените” смятат, че той би паснал добре в техния отбор.Към днешна дата ЦСКА 1948 се води от Мирослав Миндев, който миналия сезон беше треньор на аматьорския Загорец от Нова Загора. Той бе поканен първоначално за наставник на дублиращия отбор на “червените”, който играе във Втора лига. След слабото начало на сезона босът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов бързо свали доверието си от треньора Тодор Киселичков и го замени именно с Миндев.

Очаква се софиянци да се активизират в преговорите с Белия по време на паузата в първенството, която е след около 10 дни.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки