ЦСКА с призив към феновете: Вашата подкрепа е важна за нас!

Виктория (Пилзен) ще бъде в тъмно синя екипировка довечера, съобщиха „червените“

ЦСКА с призив към феновете: Вашата подкрепа е важна за нас!

Националният стадион "Васил Левски" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 20:00 часа реванша за влизане в групите на турнира Лига на конференциите между ЦСКА и чешкия Виктория (Пилзен), пише официалният сайт на „червените“ и допълва:

Делегатът на срещата - Чарлз Шак  от Люксембург, инспектира за последно съоръжението и обяви това на виртуалната техническа конференция преди важния сблъсък. 

Стадионът бе адаптиран спрямо всички изисквания на УЕФА за провеждане на футболни срещи в условията на пандемията от коронавирус.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Виктория (Пилзен) ще бъдат в тъмно синя екипировка.

Нашият вратар ще бъде със сив спортен екип, а стражът на противника ни - с оранжево облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Турция - Али Палабиик  (главен), Сейхун Сесигюзел  (първи асистент), Серкан Олгюнчан (втори асистент), Мете Калкаван (четвърти), а Хуан Антонио Фернандес Марин от Испания ще изпълнява функциите на  съдийски наблюдател.

На касата на стадион "Българска армия" все още се продават билети за двубоя на цена от 25 лева за сектор "А" и 15 лева за секторите "В" и "Г".


Вашата подкрепа е важна за нас!

САМО ЦСКА!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки