ОГРОМЕН ШОК! Новакът Емполи нокаутира Ювентус в Торино (ВИДЕО)

Грандът се сгромоляса на свой терен

ОГРОМЕН ШОК! Новакът Емполи нокаутира Ювентус в Торино (ВИДЕО)

Новакът в Серия А Емполи поднесе най-голямата изненада от началото на сезона в Серия А, побеждавайки Ювентус като гост с 1:0. Скъпоценното попадение за „адзурите“ вкара Леонардо Манкузо в 21-ата минута.

Гостите от Тоскана стояха много стабилно на „Алианц Стейдиъм“ и поведоха в резултата в 21-ата минута. Хората на Аурелио Андреацоли направиха бърза контратака, при която Филипо Бандинели бе изведен сам на дясното крило. Той даде пас към Недим Байрами в наказателното поле, където плеймейкъра се завъртя добре и стреля. Ударът му обаче се получи в пас към вклинилия се между защитниците на „Старата госпожа“ Леонардо Манкузо. Той овладя добре топката и от близка дистанция смълча феновете на Ювентус по трибуните.

Този гол бе като леден душ за Масимилиано Алегри и неговите футболисти и те не успяха да отговорят веднага на удара. През второто полувреме „бианконерите“ заиграха с четирима нападатели, но така и не успяваха да създадат чисти голови положения пред вратата на Гулиелмо Викарио.

Липсата на идея в играта на домакините продължи до края на мача и по този начин „бианконерите“ допуснаха срамна загуба от Емполи, като по този начин от началото на сезона все още нямат победа и са на незавидното 13-о място в класирането в Серия А с 1 точка след 2 мача. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки