Сензациите в пресата: Добри Митов поема школата на ЦСКА

Предлагат Минчев на ЦСКА 1948, Ботев Пд остава без контрола и още…

Сензациите в пресата: Добри Митов поема школата на ЦСКА

Сензациите в пресата днес, вторник, 31 август 2021 година:

„Тема спорт“: Добромир Митов поема управлението в школата на ЦСКА

Бившият футболист и старши треньор на ЦСКА Добромир Митов може бъде назначен за шеф на детско-юношеската школа на армейците, пише "Блиц". В последните години той документално беше неин ръководител заради лиценза, който притежава, но в действителност тази функция изпълняваха Стефан Яръмов и впоследствие Пабло Кардосо. Португалецът дойде на "Армията" с големи очаквания, като във визитката му личи фактът, че е първият треньор на Кристиано Роналдо в школата на СпортингЛисабон. Той обаче така и не успя да реализира идеите си в Борисовата градина, забърквайки се в скандали с няколко треньори. Наскоро Владимир Манчев заяви, че именно португалецът е причината бившият нападател да напусне академията на армейците. В края на миналия сезон договорът на Кардосо изтече. В момента Добри Митов е наставник на отбора на ЦСКА до 19 години, като ако бъде назначен за ръководител на школата, ще бъде подпомаган от изпълнителния директор Филип Филипов.

„Мач Телеграф“: Предлагат Минчев на ЦСКА 1948

Бившият футболист на Берое и Славия Иван Минчев, упорито е бил предлаган в последните дни на ЦСКА 1948. Халфът остана без отбор, след като неочаквано разтрогна с Брегалница Щит, а до този момент все още е свободен агент. Както е известно, „червените“ се намират на незавидно място в класирането и това е накарал агентите на Минчев да се обърнат към тях. Същото важи и за представителите на Антони Иванов, който в последно време се подвизава в Румъния - Газ Метан, Университатя Крайова, а за последно бе под наем във Волунтари. На този етап обаче от ЦСКА 1948 не бързат да се възползват с офертите. Тимът през лятото направи една от най-мащабните селекции у нас, но това не дава резултати до момента.

„Мач Телеграф“: Ботев Пд остава без контрола
Ботев Пд най-вероятно няма да може да изиграе контрола по време на паузата в първенството. „Канарчетата“ бяха планирали двубой в Коматево с Нефтохимик на 3 септември. Бургазлии обаче вчера обявиха, че няма как да пътува до Пловдив. Причината е, че тогава ще имат мач от турнира за Купата на България. „Жълто-черните“ пък не искат да играят с по-слаб отбор от региона и ще запълнят времето си с двустранна игра. Иначе вчера те официално потвърдиха трансфера Атанас Илиев в Асколи. 
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки