Милан продължава да е рамо до рамо на върха с Интер след нова победа (ВИДЕО)

"Росонерите" събраха 13 точки на върха в Серия А, колко имат и градските им съперници

Милан продължава да е рамо до рамо на върха с Интер след нова победа (ВИДЕО)

 Милан взе много ценни 3 точки след 2:0 в домакинството си на новака в Серия А – Венеция. Тимът на Стефано Пиоли доминираше през цялото време на „Сан Сиро“, но ефективността пред гола липсваше и Милан трябваше да чака до последната четвърт от мача, когато паднаха и двете попадения.

В герой за „росонерите“ се превърна бившият футболист на Реал Мадрид Тео Ерандес, който първо асистира на Брахим Диас в 68-ата минута, а 8 минути преди края на срещата собственоръчно порази вратата на Венеция.

При първия гол в срещата левият бек на Милан показа страхотен поглед върху играта и подаде добре към Брахим Диас. Плеймейкърът пое добре топката в наказателното поле и с хладнокръвен удар от близка дистанция даде аванс на домакините

В 82-ата минута Ернандес се разписа, след като преди това Алексис Салемакерс направи добър пробив и подаде към своя съотборник, който изпревари вратаря на гостите и прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Венеция.

С победата „росонерите“ изравняват градския враг Интер на върха на класирането в Серия А, като и двата отбора имат по 13 точки след изиграването на 5 мача.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки