Купа на Лигата: Уест Хам изхвърли Юнайтед, Арсенал и Челси с победи (ВИДЕО)

Тотнъм също продължава напред

Купа на Лигата: Уест Хам изхвърли Юнайтед, Арсенал и Челси с победи (ВИДЕО)

Отборът на Арсенал елиминира АФК Уимбълдън в пореден мач от 1/16-финалите за Купата на Лигата. Това стана, след като лондончани сразиха с 3:0 на „Емирейтс” по-нискоразрядния си опонент.

Головете за „артилеристите” бяха дело на Александър Лаказет, който откри резултата в северната част на английската столица от дузпа.

Останалите две попадения дойдоха в края на мача, след като Емил Смит Роу удвои актива в 77-а, а три по-късно Еди Нкетиа оформи крайния резултат в полза на „топчиите”.

Манчестър Юнайтед загуби като домакин от Уест Хам с 1:0 и отпадна още на 1/16-финалите в турнира за Купата на Лигата. Единственото попадение бе дело на Мануел Лансини още в 9-ата минута. Така играчите на Дейвид Мойс взеха реванш за изключително драматичната загуба от същия съперник в неделя в среща от Премиър лийг.

Челси надви Астън Вила с 5:4 след дузпи след 1:1 в редовното време. Вернер откри в 54-ата минута в редовното време, а Арчър изравни 10 минути след това. При дузпите Йънг и Накамба изпуснаха за Вила, а Чилуел - за домакините. 

Тотнъм също продължава след дузпи след 2:2 в редовното време срещу Уулвс и 3:2 при дузпите. Ндомбеле и Кейн дадоха солиден аванс на лондонските гости с голове в 14-ата и 23-ата минути, но Дендонкер в 38-ата и Поденс в 58-ата изравниха.

Арсенал – Уимбълдън 3:0

Брайтън - Суонси 2:0

Уулвърхемптън – Тотнъм 2:2 (2:3 след дузпи)

Челси – Астън Вила 1:1 (4:3 след дузпи)

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки