Завърши и седмото издание от националната тенис верига "Max Dynamics 17+" за 2021 година!

Победител в игрите поеднично стана бившият състезател на тенис клуб "ДЕМА" Илиян Дробенов

Завърши и седмото издание от националната тенис верига "Max Dynamics 17+" за 2021 година!

 През почивните дни, при много дъжд, студ и трудни условия за игра на кортовете на СК "ДЕМА", се проведе и вторият планиран за тази година турнир от силната тенис верига Max Dynamics 17+!

 
Победител в игрите поеднично стана бившият състезател на тенис клуб "ДЕМА", Илиян Дробенов. Във финалният мач той се изправи срещу Даниил Иванов. За да достигнат за мач за първото място и двамата тенисита надиграха много силни играчи и показаха голямо желание за борба и хъс за победа. 
 
В много успорван и интересeн финал, Дробенов успя да Иванов с резултат 4/1, 0/4, 10/6 и по този начин записа и своята първа титла в турнирите! 
 
По традиция за всички загубили своята първа среща се дава възможност за допълнителни мачове в утешителния турнир. Там първенец стана Трифон Петров, който надви Ален Дечев с резултат 6/2, а на трето място завърши дебютантът Златан Чолаков.
В турнира по двойки всички участници бяха разделини по равен брой в три групи, всяка с по три двойки и се играеше на принципа всеки срещу всеки. Първите двойки от всяка група излизаха в нова група и отново след директни мачове помежду си се излъчиха финалистите. След множество обрати и завързани мачове, на първо място завършиха Ваньо Василев и Пламен Фотев. Втори завърши двойката Илиян Дробенов и Златин Мингов, които заедно в тандем бяха спечелили предният турнир няколко месеца по-рано, а на трето място останаха Стефан Стефанов и Ясен Томов. 
 
За всички участници отново бяха подготвени предметни награди, а за призьорите големи купи и медали. От основният партньор "Max Dynamics" предоставиха изотонични напитки, а от фирма "Doppel Herz"бяха предоставени висококачествени хранителни добавки.
В тази трудна за всички година, ние от екипът на национална тенис верига "Маx Dynamics" 17+ сме изключително благодарни и признателни към нашите партньори и спонсори, които осигуряват наградният фонд, купите и множество предметни награди. Заедно успяхме да организираме два много силни и интересни турнира, имаше много нови участници, отзивите на самите състезалите бяха много високи и положителни и си пожелаваме за другата година да продължим да нагдраждаме лигата и да организираме повече турнири.
 
Поздравления за всички участници!
Шансът за нова олимпийска квота в гребането още е жив

Кристиан Василев на финал на квалификацията в Унгария

Хиляди полицаи пазят олимпийския огън

Вижте подробности

Боряна Калейн е втора в многобоя след първия ден на СК в Ташкент (ВИДЕО)

Никол Тодорова заема 17-а позиция

Спортното министерство не дава стадионите "Септември" и "Юнак" на Столична община

Вижте официалната позиция на ММС

Нейков и Ангелова гонят финали през репешажи на ЕП по гребане

По-рано днес Кристиан Василев си осигури място в полуфиналите на скиф

Първият в България VIP Bell Link GRAND бе спечелен на сайта на WINBET

Късметлията спечели над 210 хиляди лева

Българин в преследване на олимпийска квота в гребането

Вижте подробности

Без наши на финалите на отделните уреди на Европейското по спортна гимнастика

Вижте подробности

Белослава Кръстева на половин точка от върха на Европейското по шахмат

Днешният ден се оказа успешен и за повечето от останалите българки

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки