В ГЕРМАНИЯ: Байерн се разправи с последния за пета поредна победа (ВИДЕО)

Баварците играха почти цяло второ полувреме с човек по-малко

В ГЕРМАНИЯ: Байерн се разправи с последния за пета поредна победа (ВИДЕО)

 Байерн Мюнхен победи с 3:1 Гройтер Фюрт като гост в мач от шестия кръг на Бундеслигата. Баварците стигнаха до успеха, въреки че в 48-ата минута останаха с човек по-малко след червен картон на Бенжамен Павар. 

 
Байерн поведе в резултата още в 10-ата минута, когато Томас Мюлер се разписа с помощта на гредата за 1:0. Това попадение го изкачи на трето място във вечната ранглиста на голмайсторите на германския гранд. 
 
Десет минути след попадението отново Мюлер бе на добра позиция, но прати топката на сантиметри от страничния стълб. В 31-ата минута Байерн стигна до втори гол. Лерой Сане върна към Кимих, който с прецизен удар не остави шансове на вратаря на Гройтер Фюрт. В края на полувремето голмайсторът на баварците Роберт Левандовски овладя топката след центриране от корнер, но я прати в напречната греда вместо във вратата. 
 
В началото на втората част баварците останаха с човек по-малко, след като Бенжамен Павар бе изгонен от игра с директен червен картон за нарушение срещу Грийн. 
 
Въпреки че останаха с 10 човека гостите не спряха да атакуват. В 68-ата минута Роберт Левандовски остана на косъм от това да изравни рекорд на Герд Мюлер за попадения в поредни срещи, но вместо това Гризбек си вкара автогол и увеличи преднината на баварците на 3:0. 
 
В 88-ата минута Седрик Итен вкара почетното попадение за новака в Бундеслигата. След центриране от свободен удар швейцарецът бе точен с глава. 
 
Тимът на Юлиан Нагелсман е на върха в класирането в Германия с 16 точки. Гройтер Фюрт е последен със само една спечелена точка от шест мача.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки