Сензациите в пресата: Стоичков пропуска дербито, Хубчев вариант за Берое

Вижте най-интересното от спортните ежедневници

Сензациите в пресата: Стоичков пропуска дербито, Хубчев вариант за Берое

 "Мач Телеграф": Юбилей заклещва Ицо под тепетата 

Иконата на феновете на ЦСКА Христо Стоичков може и да не изпълни обещанието си да гледа от ложата днешната битка между „червените“ и „сините“, научи „Мач Телеграф“. Причината затова са тържествата, които готвят в Марица за 100-годишнината на клуба. Те стартират днес в 10 часа, а черешката на тортата е демонстративен мач, който ще се проведе след 60 минути. В него участие трябва да вземе и Христо Стоичков. Според запознати нещата няма да спрат дотук и ще продължат и следобед с най-различни прояви. 

 

Иначе вчера сутринта Стоичков гарантира, че ще направи всичко, което е по възможностите му, за да бъде днес на стадион „Васил Левски“. 

 

„Не съм дошъл в България само за този мач. Тук съм заради децата. Мачът е 90 минути, а това, което ще изживеят днес, е за много години. Знаете, че съм цесекар. Желая успех на моя отбор. Да играят, да се наслаждават и публиката да се радва“, обяви той на представянето на книгата за него, която е посветена за деца. 

 

"Труд": И Хубчев е вариант за Берое

 

Петър Хубчев е сред вариантите за нов треньор на "Берое". Опитният специалист е без отбор от лятото на 2020-а насам, след като бе уволнен от "Левски". Героят от САЩ 94 работи успешно в Стара Загора в периода 2012-16. През това време спечели два трофея - Купа и Суперкупа, а през сезон 2014/15 тимът му завърши втори в "А" група зад шампиона "Лудогорец".

 

Привържениците на "Берое" са сред инициаторите ръководството на клуба да търси Хубчев 5 години след раздялата между двете страни. Именно феновете поискаха оставката на настоящия треньор Петър Колев в петък след 1:1 с "Арда", а веднага след това стана ясно, че сред вариантите е Любослав Пенев. Бившият селекционер също е без отбор, след като това лято се прости с поста си в ЦСКА. Двете страни имат обаче финансови разминавания. Сигурно е, че "Берое" вече умува за нов наставник. В тима липсва постоянство през кампанията, записвайки с 4 победи, равен и 4 загуби. 

 

Третият вариант пред "Берое" пък е Стамен Белчев, който също е без работа, откакто си тръгна от стадион "Българска Армия" през 2020-а година. 52-годишният специалист натрупа опит в елита след двата си престоя в ЦСКА, бе и начело на "Арда".

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки