Солскяер получи кредит на доверие от Манчестър Юн

Тимът записа загуби от Астън Вила и Уест Хем в рамките само на една седмица

Солскяер получи кредит на доверие от Манчестър Юн

 Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд заяви, че клуба е твърдо обвързан с мениджъра Оле Гунар Солскяер и по този начин опроверга появилите се спекулации за възможна негова смяна, ако негативните резултати продължат. 

 
Манчестър Юнайтед записа загуби от Астън Вила и Уест Хем в рамките само на една седмица и след много труден успех срещу Виляреал в Шампионската лига, отново се провали и завърши наравно 1:1 срещу Евертън на “Олд Трафорд”. Това предизвика недоволство и от страна на феновете, които призовават за смяна на норвежеца. 
 
“Подсилихме състава значително през това лято. Към нас се присъединиха Кристиано Роналдо, Рафаел Варан, Джейдън Санчо и Том Хийтън. Тези нови футболисти показват, че все още сме способни да привличаме най-добрите играчи. Твърдо сме обвързани и с Оле и вярваме, че той ще ни донесе успех на терена. Изграждането на състав е непрестанен процес, но сме твърдо уверени, че сме на правилния път,” заяви Ед Уудуърд, който ще напусне своя пост в края на годината.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки