Куман ще измъкне Ван де Беек от мъката в Юнайтед

Треньорът на Барселона планира трансфери без да е сигурен за работата си

Куман ще измъкне Ван де Беек от мъката в Юнайтед

 Футболистът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек може да премине в Барселона през зимния трансферен прозорец. Нидерландският национал така и не успява да си спечели редовно време за игра след трансфера си на „Олд Трафорд“ през лятото на 2020 година.

24-годишният полузащитник е играл само в 39 мача по време на престоя си дотук, като се е появявал само веднъж във Висшата лига през този сезон. По тази причина той отпадна и от сметките на националния селекционер Луис ван Гаал. Така той ще търси изход от клуба още през януари в търсене на повече игрови минути.

В същото време Барселона се стреми да подсили халфовата си линия след лошия старт на сезона под ръководството на Роналд Куман. Сънародникът на Ван де Беек е на крачка от това да бъде увлонен, след като регистрира някои тежки поражения в последните седмици, включително два пъти по 0:3 от Байерн Мюнхен и Бенфика в Шампионската лига и 0:2 от Атлетико Мадрид в Ла Лига преди паузата.

Въпреки това той може и да остане още известно време начело, като дори вече сеоглежда за нови попълнения през януари. Смята се, че основен приоритет ще бъде Марсело Брозович от Интер, тъй като договорът му изтича през лятото, но Ван де Беек също може да се окаже сред играчите, които могат да бъдат взети.

Според „Sport“ Куман, който познава добре бившата звезда на Аякс, от съвместния им период в националния отбор, е напълно наясно с проблемите на халфа в Юнайтед и е готов да спаси кариерата му. Реал Мадрид беше дългогодишен претендент за на Ван де Беек, но до подобен трансфер така и не се стигна.

Шансовете за изява на Ван де Беек в тима на „червените дяволи“ все повече изтънят, след като пред него в списъка на мениджъра Оле Гунар Солскяер за средата на терена попадат Пол Погба, Фред, Скот МакТоминей и Неманя Матич. Предпочитаната позиция на нидерландеца като номер 10 изглежда невъзможна, тъй като Бруно Фернандеш категорично е първият избор на Солскяер, като дори и Джеси Лингард се ползва с повече доверие пред Ван де Беек.

ТОВА БОЛИ! Евертън спря Ливърпул за титлата (ВИДЕО)

"Гудисън" видя отново триумф над червените след 14 г.

Тен Хаг чете конско на...медиите

Мениджърът на Юнайтед бесен след публикации за мача с Ковънтри

Арсенал се завърна на върха след важна победа над Уулвс (ВИДЕО)

Лондончани се върнаха към победите

Манчестър Сити излъга Челси и се класира за финала на ФА Къп (ВИДЕО)

Бернардо Силва вкара единственото попадение в срещата

Брентфорд разби Лутън при визитата си, вкара 5 гола на противника си (ВИДЕО)

Между двата тима се получи доста интересен мач

Уест Хам и Нюкасъл обмислят треньорска промяна, и двата тима с мераци към Сари

Италианецът може да избира

Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Легенда на Арсенал: Нямат шанс за титла

Пол Мърсън отписа своя любим клуб

Деле Али: Всяка сутрин се будя с мисъл за Мондиал 26

Халфът не е играл от над 400 дни

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки