Инсталирай - Novsport Alert

ЕВРОПА

Манчестър Юнайтед
Ливърпул
Арсенал
Челси
Интер
Милан
Ювентус
Рома
Реал Мадрид
Барселона
Атлетико Мадрид
Байерн Мюнхен
Манчестър Сити
ПCЖ
Лацио
Борусия Д

Анкета

Трябва ли Ясен Петров да остане национален селекционер?

Трябва ли Ясен Петров да остане национален селекционер?


Реклама

Facebook

12 октомври 2021 16:46 
Фото: LAP


ОФИЦИАЛНО: Боби Михайлов с инфарктна победа остава президент на БФС, 1 глас му стигна за да запази поста!

 

LAP

Борислав Михайлов постигна инфарктна победа в изборите за президент на Българския футболен съюз.

Досегашният такъв запазва поста си, след като получи 241 вота на извънредния конгрес в НДК.

За неговия основен конкурент Димитър Бербатов пък гласуваха 230 делегата, докато 8 пуснаха своя вот за Христо Порточанов.

Малко след оповестяването на резултатите обаче Димитър Бербатов излезе на трибуната и поиска балотаж като бе подкрепен от Георги Градев от екипа си.

Казусът е следният – според Бербатов и екипа му трябва да се смятат 483 делегати, колкото са присъствали в залата, а не колко са гласували.

Ако се приеме бройката 483, то получените от Боби Михайлов 241 гласа нямаше да му стигнат за победа на първи тур. Междувременно третият кандидат Христо Порточанов, който получи 8 гласа, напусна залата и си тръгна.

„Не съм доволен от резултата, очаквах много повече“, заяви Порточанов и допълни, че изобщо не го интересува втория тур и няма да призове гласувалите за него да дадат вота си за някой друг, ако има балотаж.

До такъв обаче не се стигна, след като председателят на комисията по избора обяви резултатите от гласуването. Общо 480 дадоха своя вот във вторник, като трима не са гласували, което е достатъчно на Михайлов да премине квотата от 50%+1 глас.

Новият-стар президент на БФС коментира победата си така:

„Днес, пред погледа на цяла България, представителите на УЕФА и ФИФА, които казаха, че не са виждали по-прозрачен Конгрес, още веднъж се доказа, че ръководството на БФС никога не е подценявало и манипулирало демократичния избор. Благодаря за оказаното доверие. Ще работя с цялото си сърце през следващите 4 години!“

Nov
sport.com
следи всичко най-интересно от избора на нов президент на живо с репортер на мястото на събитието и можете да се информирате в реално време тук за всеки важен момент от конгреса.


16:46 ч. Официално: Председателят на комисията по избора за нов президент на БФС обяви резултатите от гласуването. В него са взели участие 480 делегата, като действителните гласове са 479, а една бюлетина е била недействителна. В полза на Борислав Михайлов са гласували 241 делегата, докато Бербатов е получил подкрепата на 230 клуба. 8 гласа са отишли в полза на Христо Порточанов, докато за останалите кандидати не са регистрирани гласове.

16:35 ч. По неофициални данни за Борислав Михайлов са гласували 240 делегати, за Димитър Бербатов - 230. По всяка вероятност ще има балотаж, малко не достига на Боби да запази поста си на първи тур

15:59ч. Гласуването приключи, започва броенето на гласовете.

13:32ч. Започва гласуването на делегатите за президент на БФС!

13:15ч. Скандали относно начина на броене на гласовете. Предложиха всички кандидат-президенти да излъчат наблюдатели. Предложението, което дойде от Димитър Бербатов и подкрепено от Венцеслав Стефанов, бе прието. Гласуването ще става в четири секции, които са на сцената.

12:59ч. Дадено е начало на процедура за гласуване!

12:54ч. Президентът на Марица Христо Христов. Георги Захариев и Ивайло Дражев си направиха отвод и няма да участват в избора на нов президент. Така в битката за поста остават трима кандидати - Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, и Христо Порточанов.

12:53ч. Борислав Михайлов: "
През тези по-малко от 2 години, в които изпълнявах функцията на демократично избран президент на БФС, съумяхме да постигнем много. Справихме се с много предизвикателства и регистрирахме развитие в много насоки. Обещахме да инвестираме 4 млн. лева в инфраструктурата, а само за последната година и половина бяха изградени 6 комплекса в цялата страна, а още 7 са на различен етап от подготовка. Сумата на тези инвестиции надхвърля 12 млн. лева. БФС усшешно организира финалите на ЕП за девойки до 17 години, за които получи специални похвали от УЕФА. По отношение на работата в ДЮШ, БФС закупи и адаптира методологията за развитие на таланти на прочутата школа на Аякс. През всичките тези години продължихме да предоставяме на отборите от Първа, Втора и Трета лига най-качествеинте футболни топки, като допълнително стимулирахме аматьорския футбол."

"След тежък преходен период и смяна на поколенията, мъжкият национален отбор следва страрегия за подмладяване и изграждане на състав, който да се бори за класиране на голям форум. Ще стимулираме клубовете, които развиват и налагат своите юноши. При първа възможност ще предложим на държавата програма за развитието на детско-юношеския футбол, както и изграждането на нов национален стадион. Ще инвестираме в развитието на треньорски кадри. През погледните 16 години вървяхме крачка по крачка напред. Пътят не беше лесен, но го извървяхме заедно. Сигурен съм, че ни предстоят още по-успешни дни. Точно 508 клуба от професионалния и от аматьорския футбол у нас ще дадат своите гласове, с които ще определят победителя. От настоящото ръководство признаха, че Конгресът ще струва 400 хиляди лева, а сумата е по-висока заради противоепидемичните мерки. Европейската футболна централа (УЕФА) пък изпраща сръбския делегат Горан Лакович да следи какво се случва на място. Той е шеф на дирекция "Национални федерации" към европейската централа. ФИФА също трябва да има свой пратеник на събитието.

12:51ч. Куриозно повикаха Борислав Михайлов да говори на сцената пред делегатите, но се оказа, че той не е в залата и в момента организаторите се опитват да го намерят

12:50ч. Христо Порточанов: 
"Последно време е модерно да се говори за промяна. Колкото повечесе  говори за промяна в България, почи нищо не се случва. Ще предложа екип от изключително стойностни и качествени хора. Аз съм тук, за да видите, че не съм се отказал

12:43ч. Ивайло Дражев: 
"За тези млади хора, които не ме познават. Собственик съм на автентичния клуб Черноморец. Има много собственици на клубове които направихме игрища школи и стадиони, а не можем да участваме във футбола. Надявам се да сте обективни. Залата обикновено не претегля делегатите по техничте възможности. Не смятам да излагам някакви нови виждания. Мисля, че БФС е доживял за едно по-сериозно управление. Управителният орган представлява сдружението, не президента. Няма логика един човек да управлява системата на БФС. Затова общото събрание на зоните трябва да изират своите предстватиле. За да не може след това администрацията да се оправдава. Тези представители на зоните, трябва да са част от Изпълкома.Организацията трябва да бъде обединенато. Нямаше нужда цялото министерство на вътрешните работи да е отвън. Нямаше нужда от толкова охрана. Ние не сме престъпници. Струва ми се, че сезон пролет-есен е по-подходящ за провеждането на първенството у нас предвид атмосферните условия. Другото ми предложение е относно участието на чужденците в първенството. Мога да ви кажа, че в момента, в който Черноморец започна да играе само с млади български момчета, тогава видяхме нашите успехи. Броят на чужденците трябва да бъде намален - трябва да са някакви изключително открояващи се"

12:38ч. Христо Христов: "
Ще бъда много кратък. Изправям се пред вас с една единствена цел и да ви кажа две много важни неща. Искам да ви благодаря от все сърце за времето, което сте отделили, за да дойдете тук. Това е най-висшият форум на нашия футболен съюз. Огромни благодарности към вас, които се занимават с футбол и отделят пари за този спорт. Считам, че има по-достойни хора от мен да заемат този пост. В тази връзка аз си правя самоотвод. Знаете, че подкрепям промяната. Нека всеки гласува по съвест. Длъжен съм да благодаря за добрата организация на Конгреса, колкото и да не харесвам това ръководство. Искам да пожелая на новото ръководство да започне с победа. Довечера националният ни отбор да победи, за да продължи така в следващите четири години".

12:26ч. Георги Захариев: 
"Целта на моята кандидатура бе да повдигна дебат по проблемите на футбола - футболни неща, методики, но това не се получи. Благодаря на всички медии, които ми дадоха шанс да покажа вижданията. Вината за липса на дебат е на Борислав Михайлов, който го избягваше и не искаше да застане срещу другите кандидати. Имах идея да покажа идеи, но виждайки какво се случва се отказах. Много сме далеч от всичко. Нямаше програми. Програмата на Борислав Михайлов е вече изминала и казаха, че е преизпълнена. Ако  това е преизпълнена програма няма смисъл да се пиши програма. Имахме програми и аз, и Димитър Бербатов. Обръщам се към Емил Костадинов, който твърдеше, че другите екипи нямат програми. Г-н Костадинов, ако влезете в интерент и напишете Георги Захариев и го напишете правилно, ще намерите програмата. Сред нас има хора по-големи от мен, които са успели в живота"

12:21ч. При излизането на Димитър Бербатов на сцената, цялата зала го посрещна с аплодисменти

12:20ч. Димитър Бербатов: 
“Има представители на УЕФА и ФИФА, благодаря, че са тук. Надявам се да са свидетели на демократично гласуване, а вие преценявате за кой ще дадете вашия вот. Заедно всички обединени сте повече от един. Това е силата ни, но на моменти я забравяме. Това пише и на Народното събрание. На тези урни ще ковете бъдещето на футбола ни. Всеки един глас е важен, гласувайте по съвест. Гласувайте за доброто на българския футбол. Аз и екипът ми показахме уважението, което заслужавате. Сега идва време вие да покажете на себе си уважение. За по-доброто бъдеще на футбола, децата ни, любимата игра. Затова сме се събрали, необичайно време, но се изискват необичайни неща. За да могат нещата да се осъществят. Нямам реч, не чета от лист пред мен. Всичко идва от сърцето от това, което идва и виждам. Преценявам какво да кажа на момента. На база срещите с вас също си направих изводи. Честен и откровен съм. Няма да е лесно, но това ще помогне, и на вас. Гласувайте по съвест, честно, заедно, обединени за този кандидат, който според вас е по-добре. За по-доброто бъдеще на футбола ни”.

12,00 ч. По информация на NOVSPORT в залата на извънредния конгрес на БФС е гласувано прекратяване мандата на президента Борислав Михайлов и Изпълкома. Това означава, че спечелилият по-късно днес ще получи нов 4-годишен мандат. Това обезмисля провеждането на конгрес през 2022 година.

 

11,30 ч. Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов опитва излъчване чрез телефона си от залата във своя фейсбук. Той, обаче е далеч от трибуната и качеството е незадоволително. Според слухове, още първите гласувания за комисии са показали почти паритет на гласовете. Очаква се оспорвана битка Михайлов - Бербатов до последно.

 

11,00  ч. В залата присъстват 483 делегати от възможни 508. Толкова са дошлите и допуснатите от Извънредния конгрес. За победа на първи тур на някой от претендентите за президент на БФС ще са достатъчни 242 гласа.

10,55 ч. Конгресът протича при пълно медийно затъмнение. Журналистите са в Пресцентъра, където има два монитора с картина от залата, но без звук. 

10,35 ч. Част от делегатите не бяха допуснати в залата на Конгреса. Сред тях и Георги Градев, представител на Балкан (Варвара). "Причината е, че от БФС са изпратили писмо до Прокуратурата със съмнение в избора. От клуба са потвърдили пред прокурора, че всичко е наред, но не бях допуснат до залата", заяви той.

10,23 ч. Конгресът започна с почитане паметта на изявени футболни деятели, починали от предния конгрес през 2018 година насам

10:07 ч. Коефициентът за победа на Боби Михайлов падна от 1,75 на 1,50 в Winbet. Съответно този на Димитър Бербатов се покачи от 1,95 на 2,40.


10:02ч. Лечков: Младите искаха конгрес, ето ви конгрес

09:49ч. Пред централния вход на НДК вече са се събрали около 300 привърженици на ЦСКА, както призоваха преди седмица от Сектор "Г". 

09:47ч. Бербатов на влизане в НДК: Сигурен съм, че ще спечелим!

09:40ч. Наско Сираков заяви, че ще подкрепи Борислав Михайлов на избора за нов президент на БФС

09:19ч. Христо Крушарски пристигна в НДК и даде кратък коментар преди да влезе в залата

09:00ч. Димитър Бербатов заедно с неговия екип вече е пред НДК

08:23ч. Първите делегати на конгреса вече пристигат в НДК и се регистрират на входа

Реклама

Коментари

Секция "Коментари" е предоставена за мнения и коментари от читателите на novsport.com. Препоръчителна минимална възрастова граница 18 години.
Novsport.com не носи отговорност за съдържанието на тази секция. Посетителите използват и четат раздела на своя отговорност.

Bookmark and Share

Изпратено от:
Анонимен |
Тема

Коментар


Сладост Разкрачена
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 17:45. |
ФУТБОЛЪТ В КОЧИНАТА БУЛГАРИСТАН УМРЯ - ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ И МИР НА ПРАХА МУ !!!!
...
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 17:35. |
Кои са тия "математици", които смятат че разликата между 230 и 241 е 1.
...
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 12:40. |
ТОЗИ ПОМИЯР САМО Д-Р МАКАРОВ МОЖЕ ДА ГО ИЗЛЕКУВА
...
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 10:22. |
Ние потънахме и след още4 г, ще сме се разложили. От 2 г не гледам БГ футбол.Няма какво, а колко пари се хвърлят....
...
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 10:15. |
Като разбрах,повърнах....
Стар левскар - лепилар
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 09:25. |
ФУТБОЛЪТ В КОЧИНАТА УМРЯ - МИР НА ПРАХА МУ !!!!
ГЛАС ОТ БЪЛГАРИВ.
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 08:43. |
КУР ЗА ВАРНЕНСКИЯ ГНОМ.КОГАТО ИМАТЕ НАСЛЕДНИЦИ МОМЧЕТА,ТОГАВА ГРУХТЕТЕ.БЕРБАТОВ-ПЕДАЛ,ИЦО-ГОЛЯМАТА УСТА-АБДАЛ!!!НА ИЛИЯН СИНЪТ ИГРАЕ ЛИ???ИГРАЕ !!!ДЕ ИГРАЯ ДЪЩЕРИТЕ НА СВИНСКИТЕ ПРИПОЦИ???НА ОКОЛОВРЪСТНОТО.А ТИ ВАРНЕНСКИ БОКЛУКО...ДЕ СЕ ЕБЪТ ТВОИТЕ СЕМКИ???С МАНГАЛИТЕ ОТ ШКОРПИЛОВЦИ.
ГЛАС ОТ ВАРНА:ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ПОДХУЕНСКИЯ ТУМОР 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 08:27. |
ТРЯБВА ЗА СИ ТЪПЪНАР И ДРОГИРАН ИДИОТ ЗА ДА СИ ПРИВЪРЖЕНИК НА ОТБОР КАТО ЛЕWСКИ! С ИДОЛ ПИЯНИЦА И УБИЕЦ ,ИЗВЕСТЕН С УБИЙСТВОТО НА ДВАМА ДУШИ, ЧЕ И СТАДИОНА ДА СИ КРЪСТИШ НА ПРЕСТЪПНИКА ОТ ДС.100 ГОД.БЕЗ НИТО ЕДИН ФУТБОЛИСТ ИГРАЛ В ГОЛЯМО ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕСТВО..СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУ.ЕНЦИ!!
КУР ЗА ГНОМА !!!
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 08:25. |
ЕВАЛЛА НА ДОМУСА И НАСКО !!!МРЕТЕ В ЛАЙНАТА СИ ЧОРБАРИ,ДРОГИРАНИ ГОВНЯРИ.
ГЛАС ОТ ВАРНА:ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ПОДХУЕНСКИЯ ТУМОР 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 08:24. |
ТРЯБВА ЗА СИ ТЪПЪНАР И ДРОГИРАН ИДИОТ ЗА ДА СИ ПРИВЪРЖЕНИК НА ОТБОР КАТО ЛЕWСКИ! С ИДОЛ ПИЯНИЦА И УБИЕЦ ,ИЗВЕСТЕН С УБИЙСТВОТО НА ДВАМА ДУШИ, ЧЕ И СТАДИОНА ДА СИ КРЪСТИШ НА ПРЕСТЪПНИКА ОТ ДС.100 ГОД.БЕЗ НИТО ЕДИН ФУТБОЛИСТ ИГРАЛ В ГОЛЯМО ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕСТВО..СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУ.ЕНЦИ!!
ГЛАС ОТ ВАРНА:ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ПОДХУЕНСКИЯ ТУМОР 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 08:23. |
ТРЯБВА ЗА СИ ТЪПЪНАР И ДРОГИРАН ИДИОТ ЗА ДА СИ ПРИВЪРЖЕНИК НА ОТБОР КАТО ЛЕWСКИ! С ИДОЛ ПИЯНИЦА И УБИЕЦ ,ИЗВЕСТЕН С УБИЙСТВОТО НА ДВАМА ДУШИ, ЧЕ И СТАДИОНА ДА СИ КРЪСТИШ НА ПРЕСТЪПНИКА ОТ ДС.100 ГОД.БЕЗ НИТО ЕДИН ФУТБОЛИСТ ИГРАЛ В ГОЛЯМО ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕСТВО..СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОДХУ.ЕНЦИ!!
...
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 07:46. |
Най-радостното е, че Лудогорец и Левски са гласували за един и същ кандидат срещу чорбетата.
ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО..ДОПУСКАТ САМО ДЕЛЕГАТИ НА БОБИ ДЖИБРАТА..ТОВА Е ИГРАТА С.ПРОПУСКИТЕ..ТОВА Е ИЗМАМАТА НА БФС..ДРУГИТЕ НЕСИГУРНИТЕ ГЛАСОВЕ НЕ СЕ ДОПУСНАТИ.. !! КАКТО И ЖУРНАЛИСТИТЕ .ТОВА Е МАФИЯТА БФС ЗАБЛУЖДАВАЩА ХОРАТА.16 ГОДИНИ СЕ МАНИПОЛИРАТ ТАКА
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 07:04. |
ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО..ДОПУСКАТ САМО ДЕЛЕГАТИ НА БОБИ ДЖИБРАТА..ТОВА Е ИГРАТА С.ПРОПУСКИТЕ..ТОВА Е ИЗМАМАТА НА БФС..ДРУГИТЕ НЕСИГУРНИТЕ ГЛАСОВЕ НЕ СЕ ДОПУСНАТИ.. !! КАКТО И ЖУРНАЛИСТИТЕ .ТОВА Е МАФИЯТА БФС ЗАБЛУЖДАВАЩА ХОРАТА.16 ГОДИНИ СЕ МАНИПОЛИРАТ ТАКА ИЗБОРИТЕ ОТ ДЖИБРАТА..НИКОЙ НЕ ГО ИСКА НО ГО ИЗБИРАТ ОТ НЕГО ИЗБРАНИ И ПОДБРАНИ ДЕЛЕГАТИ
...
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 07:03. |
ОТДАВНА ГОВОРЯ ББ НЯМА НИЩО ОБЩО С МАФИЯТА В БФС..ТОВА СА БСП И ДПС НАЗНАЧИЛИ МИХАЙЛОВ ПРЕЗ 2005 ГОДИНА И ПРЕЗ 2008ОТНЕЛ ЛИЦЕНЗА НА ЦСКА НЕЗАКОННО БЛАГОДАРЕНИЕ НА АГЕНТА ОТ ДС БАТКОВ И ПОДУЕНСКАТА МАФИЯ В ПАРЛАМЕНТА СТАНИШЕВ И ДПС ИЗРОДИТЕ .ЧЕРЕПА ДРУГ МАФИОТ ИЗПОЛЗВА ПОДУЕНСКИТЕ НАРКОМАНИ ОТ СЕКТОР Б ЗА ДА СИ СПАСИ ЗАДНИКА С ПРОТЕСТИ МИНАЛАТА ГОДИНА
БФС
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 06:57. |
Пак ще се насираме с уйски--пак ще играе кючеци--пак ще ебем Преслава
...
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 06:54. |
БФС е по мафиотска стуктора и от ГЕРБ---Тук са най-корумпираните хора в Б-я
ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО..ДОПУСКАТ САМО ДЕЛЕГАТИ НА БОБИ ДЖИБРАТА..ТОВА Е ИГРАТА С.ПРОПУСКИТЕ..ТОВА Е ИЗМАМАТА НА БФС..ДРУГИТЕ НЕСИГУРНИТЕ ГЛАСОВЕ НЕ СЕ ДОПУСНАТИ.. !! КАКТО И ЖУРНАЛИСТИТЕ .ТОВА Е МАФИЯТА БФС ЗАБЛУЖДАВАЩА ХОРАТА.16 ГОДИНИ СЕ МАНИПОЛИРАТ ТАКА
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 05:51. |
ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО..ДОПУСКАТ САМО ДЕЛЕГАТИ НА БОБИ ДЖИБРАТА..ТОВА Е ИГРАТА С.ПРОПУСКИТЕ..ТОВА Е ИЗМАМАТА НА БФС..ДРУГИТЕ НЕСИГУРНИТЕ ГЛАСОВЕ НЕ СЕ ДОПУСНАТИ.. !! КАКТО И ЖУРНАЛИСТИТЕ .ТОВА Е МАФИЯТА БФС ЗАБЛУЖДАВАЩА ХОРАТА.16 ГОДИНИ СЕ МАНИПОЛИРАТ ТАКА ИЗБОРИТЕ ОТ ДЖИБРАТА..НИКОЙ НЕ ГО ИСКА НО ГО ИЗБИРАТ ОТ НЕГО ИЗБРАНИ И ПОДБРАНИ ДЕЛЕГАТИ
ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО..ДОПУСКАТ САМО ДЕЛЕГАТИ НА БОБИ ДЖИБРАТА..ТОВА Е ИГРАТА С.ПРОПУСКИТЕ..ТОВА Е ИЗМАМАТА НА БФС..ДРУГИТЕ НЕСИГУРНИТЕ ГЛАСОВЕ НЕ СЕ ДОПУСНАТИ.. !! КАКТО И ЖУРНАЛИСТИТЕ .ТОВА Е МАФИЯТА БФС ЗАБЛУЖДАВАЩА ХОРАТА.16 ГОДИНИ СЕ МАНИПОЛИРАТ ТАКА
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 05:51. |
ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО..ДОПУСКАТ САМО ДЕЛЕГАТИ НА БОБИ ДЖИБРАТА..ТОВА Е ИГРАТА С.ПРОПУСКИТЕ..ТОВА Е ИЗМАМАТА НА БФС..ДРУГИТЕ НЕСИГУРНИТЕ ГЛАСОВЕ НЕ СЕ ДОПУСНАТИ.. !! КАКТО И ЖУРНАЛИСТИТЕ .ТОВА Е МАФИЯТА БФС ЗАБЛУЖДАВАЩА ХОРАТА.16 ГОДИНИ СЕ МАНИПОЛИРАТ ТАКА ИЗБОРИТЕ ОТ ДЖИБРАТА..НИКОЙ НЕ ГО ИСКА НО ГО ИЗБИРАТ ОТ НЕГО ИЗБРАНИ И ПОДБРАНИ ДЕЛЕГАТИ
ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО..ДОПУСКАТ САМО ДЕЛЕГАТИ НА БОБИ ДЖИБРАТА..ТОВА Е ИГРАТА С.ПРОПУСКИТЕ..ТОВА Е ИЗМАМАТА НА БФС..ДРУГИТЕ НЕСИГУРНИТЕ ГЛАСОВЕ НЕ СЕ ДОПУСНАТИ.. !! КАКТО И ЖУРНАЛИСТИТЕ .ТОВА Е МАФИЯТА БФС ЗАБЛУЖДАВАЩА ХОРАТА.16 ГОДИНИ СЕ МАНИПОЛИРАТ ТАКА
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 05:50. |
ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО..ДОПУСКАТ САМО ДЕЛЕГАТИ НА БОБИ ДЖИБРАТА..ТОВА Е ИГРАТА С.ПРОПУСКИТЕ..ТОВА Е ИЗМАМАТА НА БФС..ДРУГИТЕ НЕСИГУРНИТЕ ГЛАСОВЕ НЕ СЕ ДОПУСНАТИ.. !! КАКТО И ЖУРНАЛИСТИТЕ .ТОВА Е МАФИЯТА БФС ЗАБЛУЖДАВАЩА ХОРАТА.16 ГОДИНИ СЕ МАНИПОЛИРАТ ТАКА ИЗБОРИТЕ ОТ ДЖИБРАТА..НИКОЙ НЕ ГО ИСКА НО ГО ИЗБИРАТ ОТ НЕГО ИЗБРАНИ И ПОДБРАНИ ДЕЛЕГАТИ
ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО..ДОПУСКАТ САМО ДЕЛЕГАТИ НА БОБИ ДЖИБРАТА..ТОВА Е ИГРАТА С.ПРОПУСКИТЕ..ТОВА Е ИЗМАМАТА НА БФС..ДРУГИТЕ НЕСИГУРНИТЕ ГЛАСОВЕ НЕ СЕ ДОПУСНАТИ.. !! КАКТО И ЖУРНАЛИСТИТЕ .ТОВА Е МАФИЯТА БФС ЗАБЛУЖДАВАЩА ХОРАТА.16 ГОДИНИ СЕ МАНИПОЛИРАТ ТАКА
Изпратено от Анонимен на 13 октомври 2021 05:50. |
ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО..ДОПУСКАТ САМО ДЕЛЕГАТИ НА БОБИ ДЖИБРАТА..ТОВА Е ИГРАТА С.ПРОПУСКИТЕ..ТОВА Е ИЗМАМАТА НА БФС..ДРУГИТЕ НЕСИГУРНИТЕ ГЛАСОВЕ НЕ СЕ ДОПУСНАТИ.. !! КАКТО И ЖУРНАЛИСТИТЕ .ТОВА Е МАФИЯТА БФС ЗАБЛУЖДАВАЩА ХОРАТА.16 ГОДИНИ СЕ МАНИПОЛИРАТ ТАКА ИЗБОРИТЕ ОТ ДЖИБРАТА..НИКОЙ НЕ ГО ИСКА НО ГО ИЗБИРАТ ОТ НЕГО ИЗБРАНИ И ПОДБРАНИ ДЕЛЕГАТИ

 

Още по темата

17:10   14/10
14:07   13/10
13:50   13/10
11:20   13/10
08:03   13/10
07:49   13/10
07:33   13/10
17:59   12/10
17:20   12/10
11:33   06/10
15:39   01/10
17:36   30/09

Още от Новини

Още от Новини

Актуално

19:45 Днес Лудогорец - Брага 0:1
На Живо 22:00 Сега ЦСКА - Зоря 0:0
19:45 Днес Бетис - Байер 1:1
19:45 Днес Фенербахче - Антверп 2:2
19:45 Днес Лацио - Марсилия 0:0
19:45 Днес Мидтиланд - Ц. звезда 1:1
19:45 Днес Бодьо/Глимт - Рома 6:1
19:45 Днес Фейенорд - Унион 3:1
19:45 Днес Витес - Тотнъм 1:0
На Живо 22:00 Сега Айнтрахт - Олимпиакос 2:1
На Живо 22:00 Сега Наполи - Легия 0:0
На Живо 22:00 Сега ПСВ - Монако 0:1
На Живо 22:00 Сега Спарта - Лион 2:1
На Живо 22:00 Сега Щурм - Реал Сосиедад 0:0
На Живо 22:00 Сега Уест Хем - Генк 1:0

Реклама

Видео

Марийн - Тотнъм 0:5 Кроули Таун - Лийдс 3:0 Челси - Моркамб 4:0
Марийн - Тотнъм 0:5
Кроули Таун - Лийдс 3:0
Челси - Моркамб 4:0

Резултати на живо

Всички мачове Още РЕЗУЛТАТИ

Футболни Прогнози

Любопитно

Лацио уволни дресьора на орлицата си, заради фашистки знаци Милитао заби едрогърда красавица (СНИМКИ) ЗА ПРИМЕР: Футболисти на Левски се ваксинираха!
Лацио уволни дресьора на орлицата си, заради фашистки знаци
Милитао заби едрогърда красавица (СНИМКИ)
ЗА ПРИМЕР: Футболисти на Левски се ваксинираха!

Реклама

Фото Галерия

ИЗВЪНРЕДЕН КОНГРЕС НА БФС "ЧЕРВЕНА" РАДОСТ: ЦСКА надви Левски с 2:1 СЛЕД ПАМЕТЕН ОБРАТ: ЦСКА е в групите на новия турнир в Европа
ИЗВЪНРЕДЕН КОНГРЕС НА БФС
"ЧЕРВЕНА" РАДОСТ: ЦСКА надви Левски с 2:1
СЛЕД ПАМЕТЕН ОБРАТ: ЦСКА е в групите на новия турнир в Европа

Реклама

Автоновини

Нювил води със 7 десети на Еванс в Каталуня (ВИДЕО) Мартин Чой: Не очаквах подиума, но съм много щастлив и още ме държат емоциите ОБЗОР: След първия ден на рали „Стари Столици“ (ВИДЕО+СНИМКИ)
Нювил води със 7 десети на Еванс в Каталуня (ВИДЕО)
Мартин Чой: Не очаквах подиума, но съм много щастлив и още ме държат емоциите
ОБЗОР: След първия ден на рали „Стари Столици“ (ВИДЕО+СНИМКИ)