ИЗВЪНРЕДНО: Гриша Ганчев с историческо решение за ЦСКА!

Вижте подробности тук

ИЗВЪНРЕДНО: Гриша Ганчев с историческо решение за ЦСКА!

 Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е изненадал абсолютно всички в отбора със сензационна новина, пише БЛИЦ. Той е завишил общата премия, която играчи и треньори ще си разделят при прескачане групите на Лигата на конференциите. Сумата е набъбнала до исторически размер, тъй като бизнесменът никога досега не е давал такива пари в спорта. Такава премия не е получавана никога и в ЦСКА. Нейният точен размер се пази в пълна тайна, но въпреки това източници на БЛИЦ открехнаха леко завесата.

„Сумата наистина е огромна. Уточняваме, че става въпрос за отборна премия, която вече ще бъде разпределена допълнително в зависимост от това кой колко минути е играл и какъв принос има в отделните мачове. Дали става въпрос за шестцифрена сума?  Вие чувате ли се?! Разбира се, че става въпрос за доста по-голяма обща премия – над 1 милион.

Момчетата получиха пари за влизането в групите, сега ги чака нещо по-специално и ако ги прескочат. Те са уведомени – вярваме, че в четвъртък ще летят на терена и ще се раздадат на макс“, коментираха от Борисовата градина пред БЛИЦ.

"Преди влизането в групите премиите пак бяха завишени и имаше ефект - отстранихме Виктория Пилзен и влязохме в тях. Дано има ефект и сега", припомнят и се надяват на "Армията".

Припомняме, че след изиграните първи два кръга от груповата фаза ЦСКА има една точка след 0:0 с Бодьо/Глимт в София. Преди това „червените“ загубиха тежко с 1:5 в Рим от Рома.

В четвъртък от 22 часа на Националния стадион „Васил Левски“ им предстои третата битка – срещу украинския Зоря (Луганск), с който има да урежда стари сметки отпреди две години.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки