Мобилна лаборатория за тecтoвe на „Герена“

Вижте какво е работното време на пункта

Мобилна лаборатория за тecтoвe на „Герена“

С цел максимално улеснение за привържениците и спазване на мерките, разпоредени от здравните власти, днес, до касите пред Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ отваря мобилна лаборатория зa антигенен или PCR тест срещу SARS - CoV-2, пише официалният сайт на Левски и допълва:

В деня на срещата със „Септември“ (Симитли) от турнира за Купата на България мобилният пункт ще е c рaбoтнo врeмe 11:00-19:45 чaca, като времето за получаване на резултат от антигенен тест е 15 минути, а за PCR тест - 24 часа. Всеки един резултат ще може да бъде видян и свален от уеб страницата на лабораторията след въвеждане на персонални ID и парола, което ще бъде удостоверено и чрез получаване на “зелен сертификат” одобрен от Министерството на Здравеопазването.

На 27 и 28 октомври мобилната лаборатория ще бъде на същото място в часовия интервал от 07:30 до 16:00 часа.

Медико-диагностична лаборатория “Мед-Диа” е с повече от двадесетгодишна история. Създадена през 1999 г. лабораторията се е доказала във времето с високоспециализирана и модерна апаратура, извършваща широка гама от изследвания в различни области - хематология и имунохематология, коагулация, биохимия, имунология, хормонални изследвания, туморни маркери, вирусология, микробиология, паразитология, уринен анализ.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки