Тунчев: За малко да изпуснем мача (ВИДЕО)

Наставникът на Локо Пловдив заяви, че дузпата е била преломния момент

Тунчев: За малко да изпуснем мача (ВИДЕО)

 Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев бе доволен след като тимът му победи с 2:1 Локомотив София в мач от 15-ия кръг на efbet Лига.

„Наистина трябваше да положим доста усилия за победата. Очаквахме труден мач. Отборът на Локомотив София е добър отбор с добри изпълнители и скорост напред. Особено Октавио, който е футболист, който прави разликата. Подходихме сериозно, може би през първото полувреме не успявахме да завършим атаките си. Създадохме 2-3 ситуации, при които точността ни липсваше. За наше щастие, това се коригира през второто полувреме, отбелязахме два гол, можеше да отбележим още 1-2. В последните минути допуснахме отпускане, защото помеслихме, че мачът е приключил и за малко да се изненадаме“, каза Тунчев минути след края на мача.


Той коментира дузпата за неговия тим: „Може би дузпата беше преломният момент в мача. На повторението след това видях, че наистина имаше игра с ръка. Аз претендирах, че има корнер, защото не виждах от моята позиция“.

Той открои смените като една от причината тимът му да свали нивото на игра в края на срещатаа: „Смените повлияха до голяма степен, защото пуснах едно младо момче. Видо Семенски игра преди два мача за втория отбор, Айвън имаше проблеми със зъб вчера. Четирима основни футболисти ни липсваха за този мач и това ни повлия“

„Не мога да кажа, че са ни надиграли. Те чакаха на контраатаки и трябваше да внимаваме повече в тези положения, защото имат доста бързи и технични футболисти“, заяви за мача Тунчев и допълни: „Честно да ви кажа не гледам класирането, по-скоро гледам отборът да играе добре, това е най-важното“.

„Чака ни труден мач, Пирин е отбор с опитни футлболисти. Преди няколко дни измъкнаха равенство срещу Берое и смятам, че при тях нещата не се получават откъм резулатати, но не и откъм игра“, завърши треньорът на Локо Пловдив.
Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки