Мъри: Труден мач, ремито с Ботев (Враца) оказа негативно влияние (ВИДЕО)

Треньорът на Левски коментира хикса с Арда в Кърджали

Мъри: Труден мач, ремито с Ботев (Враца) оказа негативно влияние (ВИДЕО)

Наставникът на Левски Станимир Стоилов призна, че в отбора му е липсвала увереност при равенството 0:0 срещу Арда, но акцентира, че е нямало как отборът му да стигне до повече при визитата си в Кърджали.

„Труден двубой и за двата отбора, повече битка и желание имаше. С оглед на показаното не мисля, че можехме да вземем повече от точка. Който имаше късмет, можеше да се поздрави и с трите точки, но не стана качествен двубой за нас специално. Трябва да играем по-добре. Имаше напрежение в част от младите, отсъстваха част от играчите, които са опитни и дават увереност в другите. Виждам прилична организация в защита, но ни трябва по-голяма увереност в контрола на топката”, започна Мъри

„Според мен днес не изглеждахме по най-добрия начин кондиционно. Трябва да го подобряваме това нещо. Нужно е да върнем футболната увереност във футболистите. Акцентът не беше само във фаза защита. Липсваше ни увереност и футболна класа, когато имаме топката. Това създава проблеми в атакуващ план. Ще подобрим това във времето и с добавянето на класни играчи. Имахме шансове, но младите играха под напрежение. Оказва влияние липсата на Драган и Георги Миланов, тъй като те имат опит. Помагат много в разиграването на топката и това ни липсва. Младите са готови, но трябва да работят повече”, продължи Стоилов.

„Тежи, когато не си спечелил мач срещу Ботев Враца на „Герена”, Два от най-добрите ни мача на „Герена” срещу ЦСКА 1948 и Враца взехме две точки, а бяха „нарисувани” шест. Това е показател, че не можем да разчитаме само на класата си и трябва да я добавяме. На този етап отборът се стабилизира и като игрово поведение не губи леко мачове, играе с достатъчно желание и амбиция. Очаквам много повече от нашия отбор. Надявам се като подсилим отбора да дойде по-голямата увереност в контрола. Имаме млади футболисти и те на моменти губят увереността си. Ще трябва да изтърпим и негативите от интегрирането на младите, но най-важното е клубът да се стабилизира игрово и финансово”.

„Колкото повече мачове играем, толкова по-добре. Досега нямахме проблеми с травми, но ще ротираме. Играчите ще се възстановят и следващият мач трябва да се подобрим. За мен беше изключително приятно, че проведохме среща с феновете в моя роден град. Присъствахме цялото ръководство, така че опитваме всички да се обединим и да направим голямо футболно семейство. Трябва да гледаме хората в очите, да им даваме точни и ясни сигнали. Това се случва с присъствието на всички ръководители. Не един или двама от нас заявиха каква е идеята. Трябва да помагаме на Левски и ние, защото сме привърженици. Феновете държат клуба”, завърши Станимир Стоилов. 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки