Нанков: Второто място е провал за ЦСКА

„Лудогорец направи страхотна база и инвестира в стадиона си, а ние изоставаме в тези компоненти“

Нанков: Второто място е провал за ЦСКА

„Доста е рано да се прави сметка за крайно класиране.“

Думите са на помощник-треньора в ЦСКА Анатоли Нанков преди предстоящите срещи с шампиона Лудогорец.

Той бе категоричен, че второто място в крайното класиране на efbet Лига ще се приеме като провал на „Българска армия“ и си пожела тази година „червените“ да детронират разградчани.

„Мачовете с Лудогорец са важни, защото една победа ти дава самочувствие в битката за първото място. Виждате, че и Лудогорец губят точки. Имаме всички възможности да направим добър мач и да успеем да победим“, посочи Нанков пред БНТ.

"В Лудогорец направиха страхотна база. Инвестираха в стадион и всичко. За съжаление ние изостанахме през годините в много компоненти. Дано тази година детронираме Лудогорец и ЦСКА да постигне своето ниво от изминалите години. Няма да забравя победата за Купата на България с 2:1 през 2014, когато ги победихме с треньор Стойчо Младенов. Познавам отлично Стойчо, той не се примирява с второто място. За ЦСКА второто място е провал. Хубаво е, че втора поредна година играем в групи на евротурнири. Направихме страхотни мачове с Осиек и Виктория (Пилзен). Влязохме в групите и е похвално. В групата резултатите не са добри, но анализите, които правим, ние сме доволни от играта, която показваме - и в двата мача със Зоря, и дори поражението от Рома. Създаваме положения, но резултатите са на другия полюс."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки