Халф на Юнайтед впечатлен от директния подход на Рангник

Във футбола нещата се променят бързо, отчита МакТоминей

Халф на Юнайтед впечатлен от директния подход на Рангник

Скот МакТоминей е на мнение, че директният подход на новия временен мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник може да помогне на клуба да се изкачи в класирането на Висшата лига.

„Червените дяволи“ влизат в съботното гостуване на Норич в серия от три поредни мача без загуба в Лигата, датирайки от временното ръководене на тима от Майкъл Карик. Дебютът на Рангник начело на Юнайтед бе при победата над Кристъл Палас с 1:0, а вчера съставът завърши наравно 1:1 с швейцарския Йънг Бойс в последния си двубой от груповата фаза на Шампионската лига.

Манчестърци ще се опитат да продължат добрата серия от резултати в последните мачове на домашната сцена и МакТоминей вярва, че ясният подход на Рангник вече дава своето отражение върху играта на тима. „Той е много амбициозен и знае какво иска. По време на срещите с отбора е много ясен и точен в изискванията си, така стоят нещата във футбола. Ако играчите не правят това, което искаш, то тогава той не го запазва за себе си и го споделя с останалите. Първите впечатления от него са много, много добри. Постигнахме добър резултат срещу Кристъл Палас и сега се надявам да продължим с печеленето на футболни мачове“, започна халфът на Юнайтед.

Тимът се намира на три точки от топ 4, като при силни изяви до края на годината може да използва натрупаното самочувствие и инерция като трамплин за силна 2022. МакТоминей все пак не пожела да прави сравнения между Рангник и бившия мениджър Оле Гунар Солскяр, който бе уволнен след унизителното поражение от Уотфорд с 1:4 миналия месец, вярвайки, че е твърде рано за това. „Във футбола нещата се променят бързо и просто трябва да си вършиш работата. За нас, ние просто слушаме и се учим. Искаме да се справим добре и да оползотворим идеите му на терена, като печелим мачове. Това трябва да прави той и треньорският му щаб – да ни помагат да печелим мачове и да продължим да прогресираме“, завърши МакТоминей

Хетафе преговаря с Юнайтед за нов наем на Грийнууд

Той играе доста успешно в испанския тим

Манчестър Юнайтед се провали срещу Бърнли на "Олд Трафорд"(ВИДЕО)

Отборът изпари шансовете си да играе в Шампионската лига

Бруно Фернандеш изрази подкрепа към младоците Гарначо и Майно

Португалецът вярва в големите възможности на двамата

Марсиал си тръгва от Юнайтед като свободен агент през лятото

Договорът на французина няма да бъде подновен

Атлетико (Мадрид) не е готов да плати исканата от Юнайтед цена за Грийнууд

22-годишният футболист се представя силно за Хетафе

Манчестър Юнайтед постави цена на Грийнууд

Вижте колко искат за него "червените дяволи"

Айнтрахт връща Ван де Беек на Юнайтед, няма да го откупува

Той отпадна от сметките на треньорското ръководство

Тен Хаг се скъса да хвали Гарначо след победата над Евертън

Специалистът е много доволен от младия аржентинец

Манчестър Юнайтед забрави за загубата в дербито с успех над Евертън след две дузпи (ВИДЕО)

"Червените дяволи" стигнаха до успех с 2:0 на "Олд Трафорд"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки