Мениджърът на Бензема скочи срещу ФИФА

Това е липса на уважение към футбола

Мениджърът на Бензема скочи срещу ФИФА

Карим Бензема не намери място в идеалния отбор за изминалата година на ФИФА, който бе обявен на церемонията „The Best“. Въпреки факта, че той беше сред единадесетте финалисти за самото отличие и изживя най-добрата година в своята си кариера, дори това се окаже недостатъчно, за да намери място сред най-добрите. В идеалния тим на ФИФА попаднаха Лионел Меси, Роберт Левандовски, Кристиано Роналдо и Ерлинг Холанд. Това предизвика гнева на агента на френския нападател на Реал Мадрид – Карим Джазири.

„Не поставянето на Бензема в единадесеторката на годината е липса на уважение към футбола, но ние знам, че футболът е най-малката грижа на ФИФА и това е от много време“, написа Джазири в Twitter.

Идеалният отбор на ФИФА за 2021 година: Джанлуиджи Донарума (Пари Сен Жермен), Дейвид Алаба (Реал Мадрид), Рубен Диаш (Манчестър Сити), Леонардо Бонучи (Ювентус), Жоржиньо (Челси), Нголо Канте (Челси), Кевин де Бройне (Манчестър Сити), Кристиано Роналдо (Манчестър Юнайтед), Ерлинг Холанд (Борусия Дортмунд), Роберт Левандовски (Байерн Мюнхен), Лионел Меси (Пари Сен Жермен).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки