Шимунджа: Беше трудно и за двата тима, можехме да спечелим (ВИДЕО)

"Много съм доволен от първото полувреме, но през втората част имахме проблеми"

Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа остана доволен от играта на разградчани, които завършиха наравно 1:1 с Висла (Краков). Специалистът обаче сподели, че има още работа, за да изглежда отборът така, както той би желал.

"Трудни бяха условията и за двата тима. Много съм доволен от първото полувреме, но през втората част имахме проблеми. Имахме положения да спечелим мача, но тепърва трябва да привикваме един към друг заедно с играчите. Задоволително беше.

Искам да пресираме, но това трябва да го правим по време на целия мач. Отнема време обаче и имаме още много работа. В следващите мачове се надявам да се справим по-добре.

Ще е глупаво, ако наложа схема с трима централни защитници от самото начало. Нямам само една схема на игра. Работя според качествата на играчите. Имам сериозен избор пред себе си за ротации. Всеки играч трябва да е на върха на възможностите, конкуренцията е много ключова.

Доволен съм от желанието на тима, но тепърва ще ставаме по-силни, защото ни предстои много работа. Надявам се, че ще се развиваме", каза Шимунджа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки