РАДОСТ В ЛЕВСКИ: Раздават пари

Наско Сираков се присъедини към лагера на тима в Турция

Футболистите на Левски ще получат дължимите им ноемврийски и декемврийски заплати. От генералния спонсор на клуба Palms Bet са превели пари, с които клубът да може да издължи просрочените възнаграждения. Жестът от страна на спонсора е направен с оглед на това, че от фирмата отдавна са разходвали парите за тези месеци по договора им с Левски.

Всичко това се прави, за да могат футболистите да мислят само и единствено за подготвителния процес, който водят под ръководството на Станимир Стоилов в Турция.

Добрата новина за играчите в синьо ще съвпадне и с пристигането на собственика на клуба Наско Сираков при тях в Белек. В рамките на един месец футболистите ще получат три възнаграждения, след като на 31 декември си взеха октомврийските заплати. Ще бъде изпълнено и условието на старши треньора Станимир Стоилов, клубът да няма задължения към играчите.

Генералният спонсор прави жест, като тези пари ги отпуска извънредно. В същия момент в Левски мислят как да покрият и належащите задължения, които влизат в покриване на лиценза за новия сезон.

Актуално

21:45 17/05 Саутхемптън – Ливърпул
20:00 16/05 БЪЛГАРИЯ U17 - НИДЕРЛАНДИЯ U17 1:3
17:30 16/05 БОТЕВ (ВР) - ЦАРСКО СЕЛО 0:0
20:00 16/05 ЛОКОМОТИВ (СФ) - ПИРИН 1:0
19:00 16/05 Сампдория - Фиорентина 4:1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки