Андрей Жеков вече не е треньор на волейболния Левски

Договорът на наставника изтича през лятото и ръководството на клуба взе решение да потърси нови варианти за бъдещето на отбора

Андрей Жеков вече не е треньор на волейболния Левски

Андрей Жеков вече не е старши треньор на мъжкия волейболен отбор на Левски София. Договорът на наставника изтича през лятото и ръководството на клуба взе решение да потърси нови варианти за бъдещето на отбора, информират от сайта на "сините".

Миналата година Левски София стигна до бронзовите медали във волейболното първенство, но този сезон завърши на 6-а позиция.

"Андрей има важен принос за израстването на нашите млади състезатели, които вече придобиват все по-ключова роля в представителния тим. Благодарим му за пълната отдаденост в ангажимента към нашия проект. Той се доказа като изключителен професионалист. Обсъдихме варианти за продължаване на нашето сътрудничество и развитието на Андрей в рамките на клуба, но на този етап ще поемем по различни пътища. Решението цели надграждане, което да допринесе допълнително за изграждането на младите ни състезатели. За нас е много важно и мъжкият отбор да реализира максимално потенциала си и да се бори за призово класиране в Суперлигата. Пожелаваме на Андрей да продължи да развива своята треньорска кариера и да постигне много успехи. Надяваме се един ден отново да работим заедно", коментира съпредседателят на клуба Владимир Николов.

Самият Андрей Жеков също благодари на клуба за възможността да работи с волейболистите на тима.

„Благодарен съм за дадената ми възможност да стартирам треньорската си кариера в Левски София. Смятам, че отдадената и целеустремена работа през тези три години помогна за развитието на младите състезатели в клуба. Показателно е представянето им в различните шампионски формации на първенствата за подрастващи за този период, както и утвърждаването им като водещи състезатели в националните отбори на съответната възраст. Сигурен съм, че ги очаква добро бъдеще, стискам им палци и ще продължа да следя развитието им“, заяви Андрей Жеков.

Родни волейболни съдии положиха успешно изпит в международен курс

Вие сте бъдещето, обяви Любо Ганев

Любо Ганев разкри кои са отказали да играят за националния отбор

Президентът на федерацията сподели няколко имена

Бленджини: Искам отдаденост на 100%

Новият селекционер на мъжкия ни национален отбор по волейбол беше представен днес

"История на бъдещето" - филм за волейболния "Левски" с премиера на 15 май

250 фенове получават шанса да присъстват на специалното събитие с шампионите при мъжете, бронзовите медалистки при жените и съмишлениците по пътя напред

Удар за волейболистите ни: Алекс Николов аут за цялата Лига на нациите

Най-добрият млад волейболист ще се оперира от дискова херния

Официално: Левски представи Тодор Скримов

Посрещачът подписа за 3 години и коментира трансфера

Цветан Соколов вицешампион в Русия

Локомотив (Новосибирск) финишира 5-и във волейболното първенство

Трансферен удар във волейболния Нефтохимик

Вижте звездата, която привлякоха бургазлии

Симеон Николов: Играя своята игра

Вижте какво каза младият разпределител на Левски

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки