Хари Кейн: Дано Конте остане

Нападателят на Тотнъм развил отлична връзка с мениджъра си

Хари Кейн: Дано Конте остане

Звездата на Тотнъм Хари Кейн иска мениджърът на тима Антонио Конте да остане в клуба и през следващия сезон. Италианецът застана начело на „шпорите“ в началото на този сезон, наследявайк Нуно Ешпирито Санто и помогна на лондончани да се вдигнат и към момента да са в топ 4 на таблицата.

„Все още имаме много работа за вършене. Мисля, че напредъкът ни е видим откакто Антонио Конте пристигна в клуба. Показателно е колко работа може да бъде свършена за толкова кратко време. Ще видим какво ще се случи през лятото, но очаквам с нетърпение следващия сезон с такъв страхотен треньор. Да се надяваме, че сме научили много“, каза нападателят пред „Standard Sport“.

 

„Честно казано нямам идея какво ще е бъдещето на Конте, това е негово решение. Но той работи сериозно и с голяма страст, страхотен човек е и каквото и решение да вземе, трябва да бъде уважено. Аз и останалите момчета със сигурност се наслаждаваме на работата с него“, честен бе Кейн.

Той продължи да сипе суперлативи към Конте: „Вече казах, че съм му голям фен и се разбираме отлично. Би било много добре за клуба, ако той остане. Но както казах, това е негово решение. Сигурен съм, че ще разговаря с ръководството и ще вземе решение за бъдещето си“.

„С Жозе Моуриньо също имахме хубави моменти, бяхме в челото на класирането в началото на сезона. Но трябва да демонстрираме постоянство във всички турнири и през цялата година. Точно в това отношение трябва да ставаме по-добри“, направи сравнение с Жозе Моуриньо английския национал.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки