Влахович: Искам да вкарам 30 гола и да грабнем титлата

Сърбинът си постави огромни амбиции

Влахович: Искам да вкарам 30 гола и да грабнем титлата

Голаджията на Ювентус Душан Влахович има огромни амбиции за предстоящия сезон в Италия, който ще бъде първи цял за сърбина с екипа на „бианконерите“. Сърбинът си пожела шампионска титла в Серия А, като той да допринесе за нея с 30 гола.

„Прочетох, че последните 10-12 години голмайсторът на първенството не печели Скудетото, но винаги има първи път, нали? Отборните цели идват преди личните. По-важно е Юве да побеждава, но ако аз вкарам 30 гола и станем шампиони, няма да имам проблем“, заяви Влахович, който пристигна на „Алианц Стейдиъм“ през зимния трансферен прозорец от Фиорентина.

„Не беше трудно решение, защото Юве е велик клуб, много близък до моя начин на работа, никога не се отказва до края, вярва дори когато изглежда, че всичко е загубено. Определено имах нужда от известно време, за да свикна. Въпреки това, трябваше да се справя по-добре. Не съм доволен, защото загубихме финал. Класирахме се за Шампионската лига, но аз можех да направя повече“, разказа Влахович за пристигането си в отбора и свикването с обстановката.

Той не пропусна да сподели впечатленията си пред изданието "Calciomercato" от новите попълнения през лятото Анхел ди Мария, Пол Погба и Бремер: „Пол обича да дава прякори. Познавам го само от телевизията. Той е световен шампион, който спечели толкова много в години, в които беше в Юве. Анхел играе на най-високо ниво от дълго време. С него трябва да се опознаем, за да се разбираме по-добре на терена, но съм сигурен, че няма да е проблем. Той е играл с големи нападатели. Аз трябва да го питам как да се движа, за да ме намира. Бремер е най-добрият защитник в Серия А. След сезон, в който не спечелихме нищо, наше задължение е да имаме за цел да спечелим всичко“.

Пълна скука! Ювентус и Милан завъртяха много скучно 0:0 (ВИДЕО)

Двата тима така и не се победиха

Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Юве стартира преговори за привличането на Матео Ретеги

Торинци искат италианския национал от състава на Дженоа

Ново фиаско за Юве в Серия А (ВИДЕО)

"Старата госпожа" безсилна в Торино срещу Дженоа

Юве навлиза в сериозна криза, четвърти пореден мач няма победа

Торинци завъртяха 2:2 при визитата си на Верона

Алекс Сандро се разделя с Ювентус през лятото

Отборът няма план да поднови договора му

Ювентус ще преотстъпи Мойс Койн на Атлетико (Мадрид) до края на сезона

"Дюшекчиите" ще платят за наема 400 хиляди евро

Двоен удар за Алегри

Юве без Рабио и Киеза в Лече

Пече се сензационен трансфер! Юве посяга към Джордан Хендерсън

Халфът е пред трансфер в торинския гранд

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки