Аршавин: Не желая да играя за Зенит през следващата година

Полузащитникът на руския футболен клуб Зенит Андрей Аршавин заяви, че ще напусне състава през предстоящия трансферен прозорец. „Старая се и играя за Зенит така, както мога. Още преди четири месеца съобщих пред президента на клуба, че желая да бъда част от отбора"

Аршавин: Не желая да играя за Зенит през следващата година
Полузащитникът на руския футболен клуб Зенит Андрей Аршавин заяви, че ще напусне състава през предстоящия трансферен прозорец.
„Старая се и играя за Зенит така, както мога. Още преди четири месеца съобщих пред президента на  клуба, че желая да бъда част от отбора. След което нееднократно повторих намеренията си. За съжаление думите ми останаха или нечути, или недооценени”.
„Сега всичко се свежда до цената, която Зенит ще обяви за мен. Ако бъде предложена реална така, разбира се ще напусна. В противен случай ще бъда част от състава само по документи, не изявявам желание да играя за този отбор през следващата година. Това не е ултиматум, това е естествена реакция в следствие от случващото се. Досега се водих според разбирането, че ще постигнем консенсус по този въпрос с управата, но с напредване на времето загубих и тази надежда. Оказва се, че без открит конфликт резултат няма да бъде постигнат”, заяви Аршавин пред  руското интернет издание „Спорт Експрес”.  
Георги Пеев тренира индивидуално, може и да играе в следващия кръг

Амкар се подсилва с японец, в клуба се завърнаха Жеан Карлос и Вилям

Венгер иска Хонда за заместник на Сеск

Мениджърът на английския елитен Арсенал Арсен Венгер е набелязал звездата на ЦСКА (Москва) Кейсуке Хонда за заместник на Сеск Фабрегас, ако капитанът бъде продаден на Барселона, съобщава „Итасспортпрес”

Зенит с аспирации към Мексес

Руският клуб търси класен защитник и по-рано през лятото бе свързван с трансфер на Бруно Алвеш (Порто) и Салваторе Бокети (Дженоа)

Гледаме футбол само по сателита

ТВ+ разби конкуренцията, взе мачовете на българските отбори в Европа, пак ще дава испанското

Ренет в Сибир до две седмици

Славия ще осъществи още един трансфер това лято

ЦСКА (М) с пестелива победа над Криля Советов

Дзагоев бележи от бялата точка за 1:0 в 13-я кръг

Александър Младенов разтрогна с Краснодар

Двете страни се разделят по взаимно съгласие

До края на седмицата „Сборная” обявява състава за мача с България

Дик Адвокаат още не е в Русия, неговият помощник ще избира националите

Локомотив (Москва) би с 3:0 Алания като домакин

Иван Иванов и Иван Стоянов с цял мач

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки