Чужденците в Беласица вече са картотекирани

Игар Фелипе и Куфре Ета ще могат да дебютират срещу Струмска слава

Чужденците в  Беласица вече са картотекирани

С променен състав отборът на „Беласица” ще гони победа в събота срещу „Струмска слава”  в събота на стадион „Арена Симитли” в едноименния град.

Общо пет тренировки , от които една възстановителна , проведе старши треньорът на мъжкия отбор  на ОФК „Беласица” Венцислав Иванов за мача срещу „Струмска слава” Радомир. Всички занимания се проведоха на терена на НСБ „Цар Самуил”.

Атакуващият халф Айвън Ангелов, който заради контузия от мача срещу Миньор не взе участие в срещата от 9 кръг срещу ЦСКА-1948-ІІ , вече е на разположение на наставника си и тренира на пълни обороти с колегите си.

Единственият футболист от наличните, който се готви  по лекарски указания заради разтежение, е бразилеца Игар Фелипе. С него се занимава лично кондиционния треньор на отбора.

В петък бяха  картотекирани в БФС  двамата чуждестранни футболисти, готвещи се в момента с отбора на „Беласица”-централния нападател Игар Фелипе от Бразилия и халфа Куфре Ета от Камерун. Информацията подаде лично управителят на ОФК „Беласица” Ивайло Хаджигаев и бе потвърдена от Председателя на СТК на БФС Неделчо Михайлов.

Групата от 18 футболисти ще отпътува за Симитли в деня  на мача. Ще има промени в състава като цяло , за разлика от изминалия мач, игран срещу дубъла на ЦСКА-1948. С кои 11 ще започне срещата, наставникът на петричкия тим Венцислав Иванов ще обяви на разбора преди мача срещу „Струмска слава” Радомир.

Този мач ще бъде ръководен от главният съдия Красимир Кръстев от Шумен с асистенти Мартин Димитров от Шумен, Венцислав Банчев от Ловеч, ІV съдия Геро Писков от София.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки