Санети призна, че Интер е преговарял с Дибала

„След това подписахме с Лукаку и вече си имахме класен нападател“

Санети призна, че Интер е преговарял с Дибала

Вицепрезидентът на италианския Интер Хавиер Санети потвърди, че клубът е планирал привличането на Пауло Дибала, преди да се насочи към Ромелу Лукаку.

„Да, имаше преговори, но когато подписахме с Лукаку, вече имахме класен нападател. Мисля, че Дибала е добре в Рома. Познавам Моуриньо и знам, че той може да извлече максимума от качествата му“, коментира Санети пред вестник Gazzetta dello Sport.

„Надяваме се, че Лукаку ще се завърне скоро на терена, защото се нуждаем от него. Той и Лаутаро Мартинес са наистина важни играчи за нас“, добави Хавиер Санети.

Той взе отношение и по темата за първите месеци за Анхел ди Мария в Ювентус. „Говорим за футболист, който винаги прави разликата. Надявам се, че нервността, която показва засега, няма да се отрази на представянето му на Световното първенство, но това се случва, когато отборът преживява трудни времена“, каза 49-годишният аржентинец.

Санети коментира и неуспеха на Италия да се класира за Мондиал 2022. „Много съжалявам. Тъжен съм, че Италия няма да бъде на Световното първенство. Познавам Манчини и знам колко е отдаден на работата си“, заяви Хавиер Санети.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки