Илич: Това е един от най-слабите ни мачове

„Най-важното днес е, че спечелихме трите точки“

„Най-важното днес е, че спечелихме трите точки.“

Думите са на треньор Саша Илич, който не остана никак доволен от показаното от ЦСКА при победата с 2:1 над Пирин (Благоевград) в София.

„Ако трябва да говорим за играта, това е един от най-слабите мачове според мен. Предполагам, че влияние оказва и загубата от Левски. Имахме няколко футболисти в националните си отбори, но това не е оправдание за слабата ни игра“, заяви сърбинът.

„Изобщо не можем да говорим за подценяване. Пирин е доста качествен отбор и спечелихме трите точки днес благодарение на късмета. Това, което ме притеснява, е дисциплината на футболистите ми, но все пак спечелихме. Със сигурност, ако повторим днешните грешки, няма да бъде добре срещу Лудогорец. Имаме една седмица, в която да се подготвим и мисля, че ще изглеждаме по-добре с Лудогорец. Промяната на системата ни донесе доста добри неща в офанзивен план в първия половин час, но в дефанзивен план не стояхме добре и затова се наложи връщане към старата постройка“, коментира Илич за схемата на игра на „червените“ в днешния мач.

„Изобщо не трябва да повтаряме показаното днес. Трябва да сме дисциплинирани, да изглеждаме като отбор, за да се представяме на по-добро ниво. Шагоян е един от футболистите, които могат да ни донесат много в офанзивен план, защото може да играе един на един и ни помогна да се подобрим. Що се отнася до останалите футболисти, които привлякохме наскоро, те със сигурност ще получат шанс.“

Още от БГ Футбол

Френският защитник оставил добри впечатления у Златомир Загорчич

Нападателят изигра последния си мач за Черно море днес

"Играхме плахо, което не е типично за нас у дома", заяви той

"Може би трябва да насоча някои в друга посока", заяви той

Те съобщиха новината с официално изявление

"Орлетата" ще имат поне три приятелски срещи по време на паузата

Треньорът на Ботев Пловдив не бе никак доволен от отпадането, от Купата на България

Треньорът на Славия бе доволен от класирането на 1/4-финалите за Купата на България

Президентът на Славия бе на седмото небе

Актуално

15:00 03/12 ЧЕРНО МОРЕ - ЛОКО (ПД) 3:1
12:00 03/12 СЛАВИЯ - БОТЕВ (ПД) 2:1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки