Славия изигра най-слабия си мач този сезон, твърди Заги

Треньорът разочарован от представянето на тима му на Лаута

Славия изигра най-слабия си мач този сезон, твърди Заги

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич логично бе разочарован след поражението с 0:3 от Локомотив Пловдив в мач от 14-ия кръг на efbet Лига.

„Всичко опира до това, което направихме. Последните 15 минути на първото полувреме опитахме нещо, но не се получи. След тази грешка за втория гол нещата не се получаваха. Допуснахме индивидуални грешки. Много голове получаваме от статични положения. В тези ситуации, коагато сме отворени, не можем да си позволим такива грешки, които Локомотив Пловдив използва. След това играта ни беше анархистична и нещата не се получаваха“, заяви Заги след края на мача в пловдивския парк „Лаута“.

Той открои късата скамейка като нещо, което пречи на Славия да постига по-добри резултати: „Може би повече физически бяхме изтощени. Имаме малко хора, направихме три промени. Липсват ни двама важни играчи, но не искам да се оправдавам с това. Започнахме добре мача, но след 10-ата минута нямахме агресия, не се движехме, не си подавахме и така не успяхме да вкараме първия гол, за да ни тръгне мача. Трудно е да се конкурираме с другите само с една смяна. Локомотив днес изигра хубав мач“.

„Всички говорим за това – ние в първите 7 кръга играхме като гости и имахме 3 победи и 4 загуби. Успяхме да спечелим мачове като гости, да не говорим за някои мачове, в които се случваха различни неща. Днес Славия изигра най-слабия си мач този сезон“, заключи Златомир Загорчич.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки