Емо Луканов: Търсим футболисти на две позиции

„Полезна контрола за нас“, заяви треньорът на Етър след ремито с Черно море

Старши треньорът на втородивизионния футболен клуб Етър (Велико Търново) Емануел Луканов беше доволен от контролната среща срещу елитния Черно море, завършила 1:1 на стадион "Тича" във Варна:

„Тази контрола беше полезна за нас. Не случайно сме я направили, за да може да изиграем една проверка с малко по-различна динамика от това, което ще очакваме в шампионата. Винаги тези контроли с по-добрите отбори, с по-динамичните отбори са полезни. Нашата цел е, направихме го и през миналата година през лятото, да изиграем един мач в друга динамика, с друго темпо, с други футболисти и по този начин да се подготвим за първия ни официален мач. Монтана може би не е на същата динамика като Черно море, но може би ще се приближи, Монтана е един от добрите отбори в групата, с добра динамика, и днешната контрола с Черно море използвахме точно с тази цел", посочи той.

"В събота имаме проверка със Спартак Плевен, после с Литекс и Лудогорец-2. Отборът не е готов, върви напред, надграждаме, но не е готов. Имаме леки проблеми с футболисти с възпаления на сухожилия, колена, тренирайки на изкуствения терен, това ни оказа лоша шега. Гледаме да ги възстановим и да са в топ форма за първия мач. Единствено Марио Балъков е на проби при нас, всички останали са в отбора, имаше и деца от школата от набор 2005-2006 г., но те си играят във втория отбор. Очакваме нови футболисти. Търсим хора за две позиции, бих искал да привлечем един халф и може би един офанзивен външен футболист“, допълни Луканов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки