4 функции при залозите на футбол в betway България

Вижте подробности

4 функции при залозите на футбол в betway България

От известно време на българския пазар оперират не една или две чуждестранни хазартни компании. Те се конкурират с родните брандове и влизат в битка с тях за всеки един клиент, който може да бъде спечелен. Сред тях няма как да не посочим Betway България - известен британски хазартен бранд, който тепърва ще опита да увеличи влиянието си у нас. В този текст ще обсъдим някои от спортните функционалности, които Бетуей предлага на своите потребители и които могат да бъдат използвани без особени затруднения.

Какво представляват функциите при спортните залози?

Все повече хазартни оператори интегрират специални инструменти при правенето на спортни залози. Можем да гледаме на тях като на помощни средства или функции, които в определени ситуации ни помагат да затворим успешно залога си. Различни са по вид и се използват в определени ситуации. 

В Betway също са налице подобни инструменти, като си струва да посочим някои от тях в следващите редове. Те се използват често от потребителите, които добре осъзнават ползата им. Един от позитивите им е, че използването им не е никак сложно и не се изисква твърде голям опит, за да се справите с тях.

Кеш аут

Кеш аут е една от най-популярните функции при футболни залози и не се нуждае от представяне. Обяснено най-просто, този инструмент позволява на потребителя да затвори преждевременно своя залог, регистрирайки печалба или намалявайки загубата си. Например, ако подкрепеният от вас отбор поведе с един гол разлика, вие имате правото да използвате кеш аут и да затворите залога си. Така печалбата ви няма да бъде толкова голяма, колкото е планирано, но поне ще си я гарантирате.

Betway Boost за подсилени коефициенти

Всеки иска да разчита на по-големи коефициенти, нали? Това не винаги е възможно, но може да се случи с функцията Betway Boost. Тук операторът избира за вас определени събития и маркети, увеличавайки леко техните ставки. Така при успешен залог, вие можете да се възползвате от по-висока печалба. Разбира се, никой не ви задължава да използвате Betway Boost - това се случва изцяло по ваша преценка.

#BetYourWay или бет билдърът на Бетуей

Безспорно е, че в последно време изключително популярни стават и т.нар. бет билдъри - функциите за създаване на залог. В случая, #BetYourWay е именно бет билдърът на Betway. Той представлява полезен инструмент, чрез който потребителят може да проектира залога си точно така, както би искал да изглежда. Казано по друг начин, можете да комбинирате различни индивидуални селекции и да създадете мечтания си фиш. Искате да добавите заедно различни пазари на едно и също събитие? С бет билдъра това не е никакъв проблем, като става бързо и лесно.

Споделяне-на-залог в Betway

Споделянето на залог също е налично като функция в платформата на реномирания британски оператор. Използвайки кода в своя електронен фиш в Betway, вие можете да го споделите максимално удобно със своите приятели. Така можете да подобрите комуникацията помежду си, обсъждайки какъв трябва да е следващият ви ход или каквото друго пожелаете. Понякога добрите идеи се раждат именно по този начин.

Заключение 

Betway е сред чуждестранните компании, които се опитват да бъдат максимално иновативни на пазара. Както знаем, в момента имаме възможността да избираме между множество различни хазартни оператори, което прави конкуренцията ожесточена. Това обаче е добре за играчите, тъй като бетинг компаниите са принудени да работят максимално добре, за да се “преборят” за всеки един клиент. Бетуей, който от известно време функционира и в България, не прави изключение от това правило.


Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки