БФС проведе среща с клубовете от Югоизточната Трета лига

Вижте подробности

БФС проведе среща с клубовете от Югоизточната Трета лига

На 1 февруари в Пловдив се проведе традиционната среща на ръководството на Българския футболен съюз с представители на клубовете от Югоизточна Трета лига преди подновяването на първенството. На събитието присъставаха техническият директор на БФС Георги Иванов, директорът „Първенства и турнири“ Валентин Чакъров, президентът на АФЛ и член на Изпълкома на БФС Румян Вълков, както и председателят на ЗС на БФС Пловдив Огнян Златков.

Клубовете бяха запознати с промяната, свързана с броя на футболистите, записани в протокола на футболните срещи, според която клубовете вече ще могат да разчитат на 9 резервни състезатели, вместо на досегашните 7. Правилото за 5 игрови смени в 3 прекъсвания по време на двубоите се запазва.

Обсъдени бяха и различните инициативи на БФС в подкрепа на аматьорския футбол в рамките на 4-годишната стратегия на централата.

По време на събитието Огнян Златков представи новия шеф на съдиите в Пловдив - Йордан Гулев, по чиято инициатива още през следващата седмица ще се проведе семинар за реферите от региона.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки