РАЗКРИТИЕ: Левски търси спонсор, за да вземе нов играч

Вижте подробности

РАЗКРИТИЕ: Левски търси спонсор, за да вземе нов играч

Левски търси спонсор, който да помогне на клуба да купи испанеца Джавад ел Джемали, който е желан от старши треньора на "сините" Станимир Стоилов, пише "Телеграф".

Към днешна дата 20-годишният футболист е собственост на кипърския Акритас Хлорака. Двата клуба са в напреднали преговори за трансфера му, а към днешна дата цената на Джемали, който е юноша на испанския Еспаньол и има марокански корени, е 100 000 евро.

Кипърците не искат да отстъпват и цент от въпросната сума, която обаче е непосилна за Левски. Заради това ръководството на "сините" търси спонсор, който да помогне финансова за трансфера.

На "Герена" се обсъжда, ако някой фирма даде пари за сделката, да си получи обратно сумата дори с печалба, ако Джавад ел Джемали впоследствие бъде продаден за повече пари.

Най-вероятно крилото, което е в Акритас от лятото на 2021 година, ще акостира в Левски. Младокът е твърд титуляр в кипърския тим от началото на сезона, а треньор му е бившият наставник на Локомотив Пловдив и ЦСКА Бруно Акрапович.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки