Стоилов: Сдружението трябва да бъде стожер на левскарщината

Вижте мнението му

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов се кандидатира за член на Управителния съвет на „Левски на Левскарите“. Мъри сподели, че сдружението трябва да бъде стожер на левскарщината, както и че новият Управителен съвет трябва да изпълни предвиден план за работа.

На въпрос какво го е амбицирало да се включи в изборите за нов Управителен съвет на сдружението „Левски на Левскарите“, Станимир Стоилов отговори: „Амбицията е, за да може да продължаваме да популяризираме сдружението, което е моя мечта от много дълго време, защото в света големите клубове се управляват точно под тази форма като Байерн Мюнхен, Реал Мадрид и Барселона. Виждате, че исторически стоят като топ клубовете в света. Това е просто една добра идея, която се развива и се отказва като най-голямата организация на феновете на Левски. С моето присъствие в сдружението искам да заяви, че искаме да го развиваме и популяризираме“. 

„Аз мисля, че като за начало имахме един добър старт на сдружението, защото хората, които се занимаваха със създаването и учредяването, а след това и на Управителния съвет свършиха страхотна работа. Периодът е прекалено кратък, за да даваме някакви оценки, но аз виждам положителните неща. Оценката ми е изключително положителна и за това смятам, че сдружението, управителният му съвет и председателят няма от какво да се срамуват. Трябва да продължим да развиваме сдружението „Левски на Левскарите“, заяви Станимир Стоилов.

„Целта на сдружението е да се обединим и да помагаме на Левски, най-вече с членския внос, който ще влиза, да бъде финансова помощ за клуба – това беше идеята, а не да се измества идеята за сдружението, че иска да вземе акциите. То трябва да помага финансово на клуба и да бъде стожер на левскарщината. Това беше първоначалната идея и трябва да я развиваме. Новият Управителен съвет и стария, няма значение, трябва да продължи развитието си и същевременно има план, по който се работи, но трябва и да се доразвие и да се работи по него. Накрая на този Управителен съвет и на председателя да се направи отчет точно какво е свършено по плана, а не да говорим като не се знае какво си свършил. Това се прави, за да можем ние членовете да питаме от тях какво са свършили“, завърши старши треньорът на Левски.

Още от БГ Футбол

Единствената пълна дебютантка е вратарката Мартина Илиева от Етър

Четвъртфиналът за Купата е във вторник

"Червените" са част от Европейската асоциация на клубовете

С тях трябва да бъде завършена козирката и фасадата на стадиона

Вижте подробности

Днес той навършва 57 години

Те не разбират защо Виктор Попов не получава шанс в националния отбор

Защитникът заяви, че няма да поднови договора, който изтича в края на сезона

Той очевидно не е доволен от създалата се неяснота около тима

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки