Шеф в ЦСКА: Готови сме да зарадваме феновете с титла

„Няма нищо по-хубаво от това "Армията" да е пълна“, заяви Филип Филипов

Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, говори преди приятелската среща на тима с Пирин Благоевград.

Той коментира селекцията на "червените", стадиона и целите пред ЦСКА.

"ЦСКА е готов да зарадва феновете с тази титла. Това винаги е била целта - титлата. ЦСКА трябва да преследва заявената цел и ще направим всичко възможно, за да постигнем тази титла. Вярвам в отбора и треньора, убеден съм в качеството на футболистите, които имаме. Ще преследваме целта да станем шампиони до края", сподели той.

"Дали вярвам във фейрплея? В спорта това е водещо, не е толкова важно кой ще е шампион, а да им феърплей и всичко да се решава на терена, така и нивото на футбола ще се вдигне", допълни Филипов.

Изпълнителният директор в клуба коментира и селекцията, настоявайки, че ЦСКА няма да прави повече входящи или изходящи трансфери.

"Това са футболистите за пролетния полусезон, мисля че имат нужния потенциал. Това ще е съставът, с който ще се бори през пролетта."

"Когато излезе конкретна информация за стъпките, които се следват относно стадиона, веднага и феновете и всички ще бъдат информирани. Това което аз мога да кажа е, че се работи ежедневно, планът се следва, сроковете се спазват. ЦСКА ще има наистина модерен и европейски стадион."

"Няма нищо по-хубаво от това "Армията" да е пълна, да е червена и феновете да подкрепят отбора, безкористно, както са го правили винаги", завърши Филип Филипов относно края на бойкота на "червените" запалянковци.

Още от Коментари

Ментето Кръстаич да си ходи

Нападателят на Тотнъм пред дилема след уволнението на Конте

Ето и подробностите

„Шансовете това да се случи са 50 на 50“, смята Кун

„Утре ще бъде голяма битка“, заяви капитанът на България

„Червените“ с национал №15

„Знам какво представлява този клуб и офертата ми е релевантна"

„За нас е много добре, че тази пауза идва“

„След победата над Ливърпул всички се целуваха и плачеха“, спомнят си легендите на ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки