РАЗКРИТИЕ: Руснаци с тежък удар по Левски

Вижте подробности

На "Герена" смятат, че засега сагата около Хосе Кордоба е приключила, след като отхвърлиха предложения за него от Русия, САЩ, а за капак и такова на стойност 2,2 милиона евро от Брьондби. "Сините" вярват, че ще задържат панамеца поне до лятото, а тогава се надяват, че цената му ще скочи още и ще го продадат на по-сериозна печалба.

В Русия обаче разкриха, че няколко клуба от елита не са се отказали от намерението да се подсилят с Хосе Кордоба. За целта те дори са готови на подмолни действия. Мераклиите били влезли в контакт с мениджърската агенция, която държи правата му и се опитват да изкушат агентита на защитника, които да натиснат Левски за негова продажба. Хосе иначе има договор до 2025 година. Той се смята за един от най-перспективните играчи на агенция "RELC SPORTS", която е №1 на пазара в Панама в момента. Именно тя го пласира у нас първо в Етър, а след това на "Герена".

За тази връзка между клубове и агенти разкри руското издание euro-football.ru. То смята, че защитникът може да бъде убеден да промени мнението си в оставащите дни до затварянето на пазара в Русия.

В момента клубовете от руската Премиер лига са готови да свалят и звезди на всеки, който не се притеснява да подпише с тях, след като бяха напуснати от някои от най-големите си звезди заради санкциите наложени на Русия заради войната с Украйна.

Още от БГ Футбол

Варненци назначиха баскетболна легенда

"С лекота ще ни класира за Евро 2024", заяви иронично той

„Ние сме млад отбор, но това не е оправдание“

„Трябва да помагаме на по-младите да разберат, че пътят е работа, работа и пак работа“

„Не знам какви изводи можем да си правим след двата мача“

Капитанът на България получи травма в Унгария

Нервите на шефа на фенклуба не издържаха и той изиска отговори от ръководителите на отбора

Той умее да играе като халф и централен защитник, съобщиха столичани

„Сините“ съобщиха сумата на даренията за дълга към НАП

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки