ИЗВЪНРЕДНО: Левски с нов екип по случай 80 години от рождението на Гунди

Palms Bet отново преотстъпи мястото на фланелките с логото на компанията

Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet - Лъчезар Петров, обяви, че компанията преотстъпва мястото, на което стои логото на бетинг компанията, за да може то да бъде използвано за специална фланелка по случай 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов. С този екип Левски ще се изправи срещу Черно море при рестарта на сезона. Ето какво казва Петров пред официалния сайт на "сините":

"Преди точно година ПФК "Левски" постави на гърдите си лозунга "Левски е вечен" и с него извоюва Купата на България. Убедено вярвам, че този девиз обедини "синята" общност и даде тласък за така дългоочаквания исторически успех.

Щастлив съм да ви съобщя, че за втори път Palms Bet преотстъпва мястото върху екипите на представителния отбор на Левски. На позицията, която е традиционно запазена за лого на генералния спонсор, отново ще изгреят изконните клубни ценности.

Непосредствено преди подновяването на сезона, съвместно с ПФК "Левски" посветихме синята мачова фланелка на 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов.

От утре, 10 февруари, ще можете да закупите фланелката от официалния клубен магазин, а футболистите ще я облекат тази събота в мача срещу Черно море във Велико Търново.

Използвам случая да призова всички левскари за подкрепа към клуба, а ние от Palms Bet ще продължим да помагаме за развитието на най- популярния футболен клуб в България.

С уважение,

Лъчезар Петров

Изпълнителен директор на Palms Bet

Още от HOME

Ясни са съперниците в груповата фаза на турнира

„Не искам да съм център на внимание“

Вижте подробности

Международният олимпийски комитет препоръча реабилитиране на спортистите

Английският клуб има сериозен интерес към 19-годишния талант

Остава само една клауза в договора

Четири от водещите клубове в Европа вече са влезли в битката за датчанина

Детето-чудо Алваро Родригес не смята да играе за Испания

След успех над Черно море Тича

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки