Разкритие: Левски не търси нов директор

Възможно е Сираков да не приеме евентуална оставка от Ивков

Наско Сираков на този етап няма опция за нов изпълнителен директор на Левски, ако се стигне до раздяла с настоящия човек на този пост Иво Ивков. Това довериха близки до собственика на клуба, пише „Тема спорт“.

Двамата са в обтегнати отношения, след като директорът остро разкритикува публично начина на ръководене на клуба от „висшето ръководство“.

Възможно е Сираков да не приеме евентуална оставка от изпълнителния директор, като една от причините е, че на този етап не вижда достатъчно подготвен специалист по материята.

А според хора от „Герена“ собственикът изобщо не е търсил нов човек за поста, тъй като е получил индикации, че Станимир Стоилов няма да приеме никак добре подобен развой на събитията и може да постави и своето бъдеще на „Герена“ под въпрос.

Самият Иво Ивков в момента под пара оформя документацията по втория пакет документи за защита на лиценза на Левски. Първата част, която касае само финансовите дела в клуба, бе изпратена към канцелариите на УЕФА преди домакинския мач с Лудогорец в края на февруари.

Още от БГ Футбол

„Не ни беше никак лесно“, отчете треньорът на Арда

„Тогава наградата ще бъде още по-голяма“, заяви Светльо Ковачев

„Радвам се, че Ботев излезе с децата, но защо не го направиха срещу нас“, пита треньорът

„Утре ще разберете с кого преговарям“

Вижте какво каза треньорът на Ботев Пд след загубата от Арда

Вижте подробности

Вижте какво съобщиха от клуба

Вижте всички наказания на ДК към БФС

Вижте кога ще се играе решителният двубой

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки