Аржентина ще играе контрола с Ривър Плейт

Скалони ще използва играчи, които няма да играят срещу Панама

Аржентина ще играе контрола с Ривър Плейт

Световният шампион по футбол Аржентина се съгласи да изиграе контролен мач срещу един от клубните грандове в страната Ривър Плейт в петък, ден след първия им мач след триумфа на Мондиала в Катар срещу Панама на стадион Монументал в Буенос Айрес, съобщи Ройтерс.

Мачът между селекцията на Лионел Скалони и Ривър Плейт, воден от Мартин Демикелис, ще се играе на стадиона на Аржентинската футболна асоциация (AFA) при закрити врата.

Спарингът беше уреден след покана за участие в тренировките на Ривър и ще бъде част от националния празник за световните шампиони, които се съберат отново на аржентинска земя за първи път след триумфа в Катар.

Местните медии съобщиха, че Скалони ще използва играчи, които няма да играят срещу Панама, а Демикелис ще пусне играчи, които няма да играят срещу Универсидад де Чили в приятелски мач в събота.

Националният отбор на Аржентина, който също е домакин на Кюрасао на 28 март в провинция Сантяго дел Естеро, ще пътува на 27 март до Парагвай, за да бъде почетен от Южноамериканската футболна конфедерация КОНМЕБОЛ за спечелването на третата си световна титла.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки